FoodExpo
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

Eλληνικό Πρωινό

Το «Ελληνικό Πρωινό» φιλοξενήθηκε για πρώτη χρονιά στην έκθεση FOOD EXPO, 16-18 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

Το «Ελληνικό Πρωινό», μία από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας όσον αφορά στην ανάδειξη της γαστρονομικής μας κληρονομιάς, αλλά και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος γενικότερα, φιλοξενήθηκε για πρώτη χρονιά στην έκθεση FOOD EXPO 16-18 Μαρτίου 2019 στο Hall 2, Stand C27 – D34 του Metropolitan Expo.

Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού να γευτούν γνήσια ελληνικά προϊόντα και να ταξιδέψουν τις αισθήσεις τους μέσα από μια μεγάλη συμμετοχή παραγωγών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ το γαστρονομικό ταξίδι ολοκληρώθηκε μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα live cooking actions από τον chef, κ. Στράτο Ιωσηφέλλη.

Ο chef Στράτος Ιωσηφέλλης με εμπειρία χρονών στην μεσογειακή κουζίνα, καθώς και στην διδασκαλία ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής έχει εντρυφήσει στις sugar και gluten free παρασκευές ως εισηγητής σε εξειδικευμένα σεμινάρια, καθώς και στην επιλογή ποιοτικών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς, απογειώνοντας το Ελληνικό Πρωινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας