Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

16-18 ΜΑΪΟΥ 2020

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

16-18 ΜΑΪΟΥ 2020

Workshop & Seminars

Σημαντικές ομιλίες, ενδιαφέρουσες ημερίδες, ευκαιρίες για εξαγωγές και διαγωνισμοί συνθέτουν ένα πλούσιο τριήμερο στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή στο Hall 2.

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα ΠΕΤΕΤ

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της FOOD EXPO 2020, διοργανώνει ημερίδα με θέμα την «καθαρή ετικέτα»...

Διαβάστε περισσότερα

Βραβεία ΚΟΤΙΝΟΣ 2020

H FOOD EXPO στηρίζει και φέτος τον Διαγωνισμό Ποιότητας για τα επώνυμα τυποποιημένα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα “ΚΟΤΙΝΟΣ” και θα φιλοξενήσει την απονομή τους την Κυριακή...

Διαβάστε περισσότερα

Mediterranean Gastronomy Forum

Η γαστρονομική υπεροχή και ποιότητα των προϊόντων της Ελλάδας αλλά και άλλων μεσογειακών χωρών θα προβληθούν μέσα από μοναδικά πιάτα που θα δημιουργήσουν καταξιωμένοι Έλληνες...

Διαβάστε περισσότερα

Olive Challenge

Η επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου “ΦΙΛΑΙΟΣ” διοργανώνει για τρίτη χρονιά τον Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας αποκλειστικά για τον ελαιοκομικό τομέα στην FOOD EXPO.

Διαβάστε περισσότερα

Ο κόσμος του κρασιού στα Oenotelia seminars

Η Oenotelia μας ταξιδεύει στον υπέροχο κόσμο του κρασιού μέσα από μοναδικές ομιλίες και γευστικές δοκιμές.

Διαβάστε περισσότερα

Το Ελληνικό Πρωινό για δεύτερη χρονιά στη FOOD EXPO

Το «Ελληνικό Πρωινό», μία πρωτοβουλία του ΞΕΕ που έχει ως στόχο να αναδείξει την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά θα φιλοξενηθεί για 2η χρονιά στην έκθεση FOOD EXPO

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας