Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
FoodExpo dates 14/6/2021 - 18/6/2021

Είπαν για την FOOD EXPO'19

Το υψηλό επίπεδο των εμπορικών επισκεπτών από ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η άρτια διοργάνωση της έκθεσης, αλλά και οι πολλές και σημαντικές εμπορικές επαφές που πραγματοποίησαν μονοπωλούν τις δηλώσεις των εκθετών της FOOD EXPO 2019.

Είναι η τρίτη μας χρονιά στην Food Expo. Είναι από τις εκθέσεις που έχουν μέλλον μπροστά τους. Είναι οργανωμένη με αγοραστές που επιθυμεί η κάθε ελληνική παραγωγική εταιρεία. Φέτος, θεωρώ, ότι είναι η πιο πετυχημένη.
Κρίτων Μπόλκας / Εμπορικός Διευθυντής / Τυροκομείο Αρβανίτη
Μου έχει κάνει καλή εντύπωση. Έχει κόσμο. Εμείς, είναι η τρίτη χρονιά που συμμετέχουμε. Έχει πολύ καλή οργάνωση
Κωνσταντίνος Νούσιας / Βασσιλίτσα
Είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά και κάθε χρόνο, όπως έχουμε διαπιστώσει και με τον πατέρα μου, τον πρόεδρο της εταιρείας, γίνεται όλο και πιο στοχευμένη, όλο και πιο επαγγελματική. Ειδικά τα B2B meeting points είναι πολύ καίρια. Γιατί είναι σημαντικό σε μία έκθεση όχι μόνο να γνωρίζεις νέους πιθανούς πλάτες αλλά και να εδραιώνεις συνεργασίες ετών. Μας κάνει εντύπωση το ότι, όπως και πέρσι, έχουν έρθει πελάτες από το εξωτερικό. Έχει πλέον διεθνή standards που είναι πολύ σημαντικά για την χώρα μας.
Νίκος Κωνσταντάκης / Οικονομικός Διευθυντής / Ευβοϊκή Ζύμη Α.Ε.
Συμμετάσχουμε από την αρχή της Food Expo και πραγματικά φέτος μας φαίνεται καλύτερη τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Εμείς ψάχνουμε είτε οργανωμένο λιανεμπόριο, δηλαδή super markets, είτε μεγάλους διανομείς. Φέτος έχουμε κάνει πολλά ραντεβού και με hosted byers, είχαμε κλείσει και πολλά πριν την έκθεση.
Στάθης Καραπάνος / Τμήμα Εξαγωγών / Βιολάντα
Για την ώρα η έκθεση είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Κι απ’ ότι ακούω κι εγώ οι εκθέτες είναι πολύ ικανοποιημένοι.
Θεόφιλος Καραγιάννης / Πρόεδρος και CEO / Καραγιάννη Φέτα
Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρονιά αυτό που βλέπω είναι πώς είναι ένα level πιο πάνω από την προηγούμενη. Είναι καλαίσθητη, είναι πολύ ωραία τα περίπτερα και είμαστε ευχαριστημένοι γενικά.
Μυρτώ Μαθιουδάκη / Commercial Manager / Αρναουτέλης
Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχουμε και αυτό που βλέπω είναι ότι ο κόσμος που περνάει είναι καλύτερος σε σχέση με πέρσι. Έχω παρατηρήσει ότι φέτος υπάρχει πολύ περισσότερος κόσμος ο οποίος ενδιαφέρεται, πάρα πολλοί επισκέπτες από το εξωτερικό, πάρα πολλές b2n συναντήσεις με εταιρείες του εξωτερικού. Ίσως και πιο αποτελεσματικές.
Δημήτρης Γιαλαμίδης / Οικονομικός Διευθυντής / Αραμπατζής
Συμμετέχουμε για τέταρτη χρονιά και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται πολύ οργανωμένη με πολύ καλούς επισκέπτες. Φέτος φάνηκε ότι υπήρξαν περισσότεροι επισκέπτες, τόσο από το εξωτερικό όσο κι από την Ελλάδα και φαίνεται να έχουν ενδιαφέρουν για τα προϊόντα. Το πρόγραμμα με τους hosted byers το οποίο ακολουθούμε κι εμείς είναι πολύ πρακτικό.
Αντώνης Πατεράκης / Marketing Manager / Κοντοβέρος
Είναι πολύ έκθεση. Για τις εταιρείες στην Ελλάδα, πιστεύω ότι είναι must. Και ραντεβού γίνονται και οι άνθρωποι που έρχονται είναι σοβαροί και ξέρουν τι θέλουν. Ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια. Φαίνεται πώς έχει γίνει πολύ σοβαρή προσπάθεια από τους διοργανωτές να μην έρχονται τελείως άσχετοι ή που εκμεταλλεύονται το δωρεάν εισιτήριο
Νικόλαος Αγγελίδης / Τμήμα εξαγωγών / Έδεσμα
Η έκθεση FOOD EXPO 2019 συγκέντρωσε μεγάλο πλήθος επισκεπτών και μάλιστα αρκετά στοχευμένων επισκεπτών, διευκολύνοντας έτσι ουσιαστικά στην σύναψη πολλών επιχειρηματικών συνεργασιών.
Όμηρος Πασιόπουλος / Purchasing Manager – Marketing Director / ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ
Εμείς είμαστε 4η χρονιά στη FOOD EXPO και φέτος είναι πολύ καλά και έχει αισθητά περισσότερο κόσμο. Μάλιστα ήταν τόσος πολύς ο κόσμος που υπήρχε πρόβλημα με το πάρκινγκ. Γι’ αυτό και στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού χρησιμοποιούνε μόνο το μετρό και ταξί.
Βάσω Λαγάκη / ΛΑΓΑΚΗΣ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ
Η εταιρεία AVOEL Cretan Avocado Products συμμετέχει από το 2015 και μετά ανελλιπώς στην έκθεση FOOD EXPO, η οποία φέτος σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Πρόκειται για μία καλά οργανωμένη έκθεση που βελτιώνεται συνεχώς με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να γίνεται και καλύτερη.
Μαρία Σταφυλίδη / AVOEL
Θεωρώ ότι η FOOD EXPO είναι η μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Ελλάδα και στη γενικότερη περιοχή των Βαλκανίων. Έχει πάρα πολύ μεγάλες συμμετοχές, πάρα πολλούς επισκέπτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και υπάρχει ενδιαφέρον αφενός για να γνωρίσει ο κόσμος τα προϊόντα μας και αφετέρου για να έχουμε επαφές για περαιτέρω επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Νίκος Μέρμηγκας / ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝ/ΣΜΩΝ ΑΕΣ ΑΕ, Group of Companies “FARMERS UNIONS - VOSTIZZA”
Για άλλη μια χρονιά η FOOD EXPO είναι πολύ πετυχημένη τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και ως προς τις συμμετοχές. Η επισκεψιμότητα της είναι εξαιρετική, με υψηλή ποιότητα επισκεπτών. Πλέον η FOOD EXPO έχει καθιερωθεί ως θεσμός, καθώς είναι γνωστή ακόμη και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων. Νομίζω ότι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να συνεχιστεί αυτή η πορεία για πολλά χρόνια ακόμα.
Χάρης Σιούρας / Q.A. Manager / ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΓΒΕ
Μέχρι τώρα η έκθεση ήταν εξαιρετική και παρατηρούμε κάθε χρονιά μία αύξηση όχι μόνο του αριθμού των επισκεπτών, αλλά και των ποιοτικών συναντήσεων. Επίσης, σημαντικό είναι ότι η FORUM έχει αφουγκραστεί τα αιτήματα των εκθετών και βελτιώνει συνεχώς το πρόγραμμα των Hosted buyers προσφέροντας επαφές με ποιοτικούς επιχειρηματίες.
Στάθης Γιαχανατζής / Διευθυντής Μάρκετινγκ & Πωλήσεων / ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ
Γενικά είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την έκθεση FOOD EXPO, αφού ο κ. Χουδαλάκης κάνει εξαιρετική δουλειά τόσο στην προβολή της έκθεσης όσο και στην ποιότητα των Hosted Buyers. Πραγματοποιήσαμε αρκετά ραντεβού με προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας και γενικά η έκθεση συγκέντρωσε πολλούς στοχευμένους επισκέπτες.
Εμμανουήλ Καρπαδάκης / Marketing and Area Exports Manager / TERRA CRETA ΑΒΕΕ
Η έκθεση FOOD EXPO αποδείχτηκε πάρα πολύ καλή, καθώς είχε ως κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη προσέλευση κόσμου, η οποία έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η επισκεψιμότητα ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και στο δικό μας περίπτερο και μείναμε ικανοποιημένοι από τις επαφές που κάναμε.
Άσπα Κορωνιού / Υπεύθυνη Ποιότητας / ΧΕΛΜΟΣ ΑΕ
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της έκθεσης FOOD EXPO που έχει προοδεύσει εντυπωσιακά και σύντομα το όνομά της θα κυριαρχήσει και εκτός Ευρώπης. Είμαστε στον τομέα των κατεψυγμένων θαλασσινών και συμμετέχουμε στην έκθεση από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε. Η FOOD EXPO είναι πραγματικά ένα θείο δώρο για όλες τις εταιρείες επειδή ο εξαγωγικός χαρακτήρας συνεπάγεται πολλαπλά οφέλη.
Αλεξία Σαβράμη / ΣΑΒΡΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ
Είναι η 3η φορά που συμμετέχουμε στη FOOD EXPO. Εύκολα μπορώ να πω ότι κάθε χρονιά η έκθεση είναι και λίγο καλύτερη από την προηγούμενη, με περισσότερους πελάτες και περισσότερους ενδιαφερόμενους. Σίγουρα θα είμαστε στην επόμενη FOOD EXPO!
Παπαδημητρίου Χρήστος / Ιδιοκτήτης / ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ. Κ. ΑΒΕΤ
Είδαμε πάρα πολύ σημαντικό κόσμο και το ενδιαφέρον του κοινού για τα προϊόντα μας ήταν πάρα πολύ μεγάλο.
Ελευθέριος Τσαγκούλης / Τμήμα Εξαγωγών / INTERCOMM FOODS S.A
Η FOOD EXPO 2019, όπως και οι προηγούμενες, είναι μια εξαιρετική έκθεση. Θεωρώ ότι αυτή η έκθεση είναι απαραίτητη για την εξαγωγική μας δραστηριότητα και ήδη την καθιερώσαμε. Είναι γεγονός ότι αποφέρει ίσα ή και καλύτερα αποτελέσματα από τη SIAL και την Anuga, με δεδομένο ότι έρχονται καλοί αγοραστές.
Δαμπασίνας Δημήτρης / Γεν. Διευθυντής / Hellenic Fine Oils
Κατά τη διάρκεια της FOOD EXPO πραγματοποιήσαμε όλες σχεδόν τις επαφές που θέλαμε και αφορούσαν την Ελλάδα αλλά κάναμε και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις με αγοραστές που είχαν έρθει από το εξωτερικό.
Kάβουρα Μαριαλένα / Προϊσταμένη Marketing / MEDITERRA AE - MASTIHASHOP
Έχει πολύ κόσμο και ουσιαστικό. Αυτό που μας βοηθάει πάρα πολύ είναι οι συναντήσεις του match making που μας δίνουν την δυνατότητα να προωθήσουμε τα προϊόντα μας σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η εταιρεία μας συμμετέχει για 3η φορά σαν εκθέτης στην Food Expo και θα συνεχίσει να συμμετέχει καθώς είναι η σημαντικότερη κλαδική έκθεση στον χώρο των τροφίμων στην Ελλάδα.
Πάνος Γκούμας / AGREXPO AE
Εμείς είμαστε μια αμιγώς εξαγωγική εταιρεία, οπότε οι πελάτες μας είναι εδώ. Οι B2B συναντήσεις που γίνονται, αποδίδουνε ενώ οι πελάτες αναζητούν και βρίσκουν νέα προϊόντα.
Κωνσταντόπουλος Γεώργιος / Αντιπρόεδρος / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΄΄OLYMP΄΄
Η διοργάνωση ήταν άψογη φέτος. Η επισκεψιμότητα και η ποιότητα των επισκεπτών ήταν καλή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Λογικά θα είμαστε εδώ και του χρόνου.
Μάνος Σταθάκης / KOUKAKIS FARM AE
Σίγουρα είναι μια έκθεση η οποία μας δίνει τη δυνατότητα, εφόσον έχουμε οργανωθεί και εμείς και έχουμε στείλει τα μηνύματά μας, να κάνουμε τα ραντεβού που χρειαζόμαστε ώστε να κλείσουμε τις συμφωνίες που μπορούν να φέρουν πιο πολύ το κομμάτι των εξαγωγών, που μας ενδιαφέρει πολύ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Φασομυτάκης Γιάννης / Διευθύνων Σύμβουλος / ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗΣ Α. ΑΒΕΕ - ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ
Φέτος είναι σε πολύ καλό επίπεδο η διοργάνωση. Υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Ο κόσμος δείχνει αρκετό ενδιαφέρον. Η εταιρεία αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, βγάζει νέα προϊόντα και ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό.
Γιώργος Κασίδης / Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος / ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ | Βακρέλ
Εκπροσωπώ το γραφείο Εμπορίου της Πολωνίας και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τη συμμετοχή μας, αφού χρόνο με χρόνο αυξάνεται ο αριθμός των πολωνικών εταιρειών που συμμετέχουν στην έκθεση. Πιστεύω ότι το 2021 θα είμαστε εδώ με ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ γι’ αυτή τη διοργάνωση. Η έκθεση γενικότερα είναι εξαιρετική και μας βοηθά να προωθήσουμε τα πολωνικά προϊόντα στην εγχώρια αγορά, αλλά και να στηρίξουμε τα ελληνικά προϊόντα που δεν είναι ανταγωνιστικά με τα δικά μας. Όσον αφορά τους διεθνείς επισκέπτες, φέτος είδαμε πολύ περισσότερους σε σχέση με άλλες χρονιές, διαπιστώσαμε μεγάλη βελτίωση στο κομμάτι της εξωστρέφειας και είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς το ότι μπορούμε να έρθουμε σε επαφή όχι μόνο με την ελληνική, αλλά και με τις διεθνείς αγορές. Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνετε και θεωρώ πως οι ξένοι εκθέτες στα εθνικά pavilions είναι πολύ ικανοποιημένοι.
Marta Szajbel / Expert, Polish Investment & Trade Agency
Από πλευράς οργάνωσης είναι καλύτερη από πέρσι. Η επισκεψιμότητα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα, αλλά είδα μια αναβάθμιση στον κόσμο και στα περίπτερα. Και είναι πολύ σημαντικό που χώρισαν τα hall με συναφή προϊόντα.
Γιάννης Παϊζάνης / NUTRIA A.E.
Aυτή είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στην έκθεση αυτή. Για να είμαι ειλικρινής, είμαστε αρκετά ισχυροί στην Ελλάδα, καθώς έχουμε ήδη κάποιους συνεργάτες εδώ. Γι’ αυτό άλλωστε αποφασίσαμε να λάβουμε και μέρος. Θέλαμε να συναντήσουμε από κοντά τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε εμπορικές σχέσεις, να αναζητήσουμε νέους και ίσως να αυξήσουμε την παρουσία μας και σε άλλες χώρες. Συνολικά είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας. Φυσικά, θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι επαφές που κάναμε εδώ, αλλά μέχρι στιγμής το 80% των συναντήσεών μας είναι με Έλληνες πελάτες και το 20% με πιθανούς συνεργάτες από άλλες χώρες όπως Πορτογαλία, Ισραήλ, Αρμενία κ.ά. Συνολικά, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι.
Arkadiusz Majchrzak / Export manager / TERRAVITA
Είναι μία πολύ καλή διοργάνωση. Όπως πάντα η FORUM και ο συντονισμός ήταν πάρα πολύ καλός. Η διοργάνωση βλέπω πως πηγαίνει πολύ καλά, η συμμετοχή είναι πολύ καλή και είδα πως τα B2B τρέξανε πολύ ωραία φέτος. Είμαστε πολύ ικανοποιημένη και πιστεύω και οι υπόλοιποι εκθέτες από όσο έχω μιλήσει. Έγινε πολύ καλή δουλειά. Συμμετέχουμε στην Food Expo από την πρώτη χρονιά. Είμαστε αρκετά ψηλά στα standards της ποιότητας, της καινοτομίας και της ελληνικότητας.
Νανά Κανακάκη / KARPEA SA
Έχουμε στοχεύσει στην αγορά των Βαλκανίων για το 2019 και στο τέλος του χρόνου θα εξάγουμε σε όλες τις βαλκανικές χώρες, οπότε μέχρι στιγμής αυτή η έκθεση έχει πολύ καλά αποτελέσματα για εμάς. Έχουμε ήδη πολλές επαφές από την Ελλάδα, αλλά και από άλλες χώρες και στο τέλος της έκθεσης θα ελέγξουμε τις εγκαταστάσεις τους και τα κανάλια διανομής τους και μετά θα αποφασίσουμε για τις επόμενες συνεργασίες μας. Είμαστε χαρούμενοι με τη συμμετοχή μας, αλλά ελπίζουμε του χρόνου ο τουρκικός τομέας θα βρίσκεται σε ένα καλύτερο σημείο, επειδή το σημείο στο οποίο φιλοξενήθηκε φέτος ήταν ένα μειονέκτημα για τις τουρκικές εταιρείες.
Furkan Cοncuoglu / Εxport Area Manager / TIME
Δεν έχω εντυπώσεις σε σχέση με την περσινή, αλλά η φετινή του 2019 για την δική μας εταιρεία είναι εξαιρετική. Εμένα προσωπικά μου έκανε εντύπωση η παρουσία Byers. Έδειξε κάτι πολύ professional όλο αυτό.
Roberto Provvisionato / KYKNOS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ
Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στην έκθεση. Είναι πολύ όμορφη, με εντυπωσιακά περίπτερα. Νομίζω ότι είναι μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση. Είδα πολλούς ενδιαφέροντες αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Το μόνο πράγμα που δεν ήταν όπως περίμενα, είναι η θέση του τουρκικού τομέα, στο τέλος ενός διαδρόμου, χωρίς πολλές εταιρείες παραγωγής τροφίμων γύρω. Βέβαια, ακόμη και έτσι, είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από τη συμμετοχή μας.
Kadir Ozdemir / Export specialist, ALTINTOP
Είναι μια εξαιρετική διοργάνωση. Για τα δεδομένα της Ελλάδας αποτελεί διάκριση να διοργανώνεται μια τέτοια έκθεση στην Αθήνα για την προώθηση και των ελληνικών προϊόντων αλλά και των γύρω περιοχών σε αγοραστές από όλα τα μέρη του κόσμου, που η διοργάνωση φροντίζει να έρχονται στα περίπτερα για να επιδιώξουν εμπορικές συμφωνίες.
Δημήτρης Λαδάς / LADAS FOODS AE
Πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, πολύς κόσμος ήρθε να μας δει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα του κόσμου και το ενδιαφέρον του. Η εταιρεία μας είναι από το 1987 στο χώρο του κρέατος. Επιδιώκουμε ανάπτυξη κάθε χρόνο με καινοτόμες και καινούργιες ιδέες.
Μανώλης Λεοντζίνης / ΛΕΟΝΤΖΙΝΗ Ι.ΑΕ ΚΡΕΑΤΩΝ - STOHOS
Aυτή είναι η δεύτερη ημέρα, αλλά είμαστε ήδη ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της συμμετοχής μας. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σ’ αυτή την έκθεση και νομίζω πως είναι μία αρκετά καλή διοργάνωση. Δεν είναι τόσο μεγάλη όσο άλλες διεθνείς εκθέσεις όπως η Gulfood για παράδειγμα ή η Anuga και η Sial, αλλά δεν είναι ούτε μικρή. Είναι μια ενδιαφέρουσα, όμορφη έκθεση, που μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πελάτες από όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Cheryl Nguyen / Sales Manager / VINUT
Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στην Food Expo. Είμαστε μια εταιρεία που ασχολείται με τα φρούτα και τα λαχανικά από το 1965. Φέτος πήραμε την απόφαση να συμμετέχουμε στην Food Expo και να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το επίπεδο της οργάνωσης, όσο και από το επίπεδο των πιθανών πελατών που μας επισκέφτηκαν.
Τάσος Λάμπρου / ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕ
H FOOD EXPO είναι μία άρτια οργανωμένη έκθεση που κάθε χρόνο αυξάνει τους επισκέπτες και τους εκθέτες της όχι μόνο αριθμητικά αλλά και ποιοτικά. Παρότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο μέσον της έκθεσης, έχουμε ήδη πολλούς επισκέπτες που έρχονται για να αναζητήσουν ιδιαίτερα προϊόντα. Δεν είμαστε ελληνική εταιρεία, οπότε δεν έχουμε παραδοσιακά προϊόντα, παρόλα αυτά υπάρχει χώρος και για εμάς εδώ. Προσωπικά συμμετέχω επειδή αγοραστές από όλο τον κόσμο έρχονται στη FOOD EXPO για να αγοράσουν ελαιόλαδο, ελιές και φέτα και ουσιαστικά πέφτουν επάνω μας. Οπότε, δεν έχουμε εμπορικές επαφές τόσο πολύ με Έλληνες, αλλά κυρίως με διεθνείς αγοραστές.
Νikolay Zheleachev / Owner / DIAVENA LTD
H οργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή όπως πάντα. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια η επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί πολύ και η ποιότητα του κόσμου που έρχεται είναι επίσης πολύ υψηλή. Οι επισκέπτες είναι συνειδητοποιημένοι. Είναι στο σύνολό τους επαγγελματίες που αναζητούν καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις για την επιχείρησή τους και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Όσον αφορά το εξωτερικό, αυτό είναι ένα κομμάτι που η διοργάνωση θα μπορούσε ίσως να βελτιώσει στο μέλλον όσον αφορά τον αριθμό και την ποιότητά τους. Βέβαια, διοργανώνεται παράλληλα και η Prowein στο εξωτερικό, που είναι η μεγαλύτερη έκθεση κρασιού στον κόσμο και ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που δεν είδαμε όσους ξένους επισκέπτες περιμέναμε. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι πάντως.
Παναγιώτης Κουτσοδήμος / ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ Γ. ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΕΜΕΑΣ
Σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, μας φάνηκε πως είχε πολύ περισσότερο κόσμο με μεγάλο ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα εμάς που έχουμε την έψηση στα περίπτερά μας, μας βοηθήσατε να έχουμε ένα πολύ καθαρό περιβάλλον και αυτό το πήραμε ως feedback και από άλλους εκθέτες, αλλά και από τους επισκέπτες. Όσον αφορά την επισκεψιμότητα ήταν μεγαλύτερη, με πάρα πολύ ενδιαφέρον και ελπίζουμε πως θα έχουμε και στη συνέχεια καλά αποτελέσματα. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι, γιατί έγιναν εστιασμένες και σωστές συναντήσεις και αυτό είναι ζητούμενο βέβαια. Θέλουμε να είμαστε και του χρόνου, γιατί είναι μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση. Εμείς είμαστε μια ανερχόμενη εταιρεία, ξεκινήσαμε δειλά - δειλά τα τελευταία τρία, τέσσερα χρόνια την εξωστρέφειά μας, πέρα των νομών στους οποίους διακινούμε τα προϊόντα μας και οφείλω να δηλώσω πως η έκθεση αυτή μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Και όχι μόνο στην Ελλάδα, μας έχει γνωρίσει κόσμος και στο εξωτερικό. Στοχευμένα και δημιουργικά.
Μαριάννα Δημέλη / ΒΙΚΡΕ ΑΕ
Είναι ουσιαστικά η πρώτη μας φορά φέτος, οπότε δεν έχουμε να συγκρίνουμε με άλλες χρονιές, αλλά για πρώτη φορά μια χαρά. Είμαστε συνολικά ευχαριστημένοι και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.
Έλενα Πλεξίδα / L.A. FARM A.E.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας. Είναι μία όμορφη έκθεση υψηλού επιπέδου. Το συζητούσα αυτό και με άλλους εκθέτες. Στην αρχή της χρονιάς συμμετείχα και στην Gulfood και πιστεύω πως η FOOD EXPO, αν και είναι λίγο μικρότερη σε εκθεσιακή επιφάνεια, είναι καλύτερα οργανωμένη από την Gulfood. Eίδα ξένους αγοραστές από το Ισραήλ, αλλά και από την Κένυα, είχαμε μία μεγάλη συζήτηση και είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεκινήσουμε συνεργασία.
Peter van der Kreeft / ΑVIKO
Είναι μια έκθεση που κάθε χρόνο εξελίσσεται. Εξελίσσονται και οι Έλληνες εκθέτες παράλληλα. Καλή παρουσίαση σε πρώτη φάση των εκθετών, γιατί αυτό μετράει. Είχε επισκεψιμότητα, είχε επισκέπτες και από το εξωτερικό και θεωρούμε πως χρόνο με το χρόνο βελτιώνεται. Είδαμε υποψήφιους αγοραστές από όλη την Ευρώπη, από την Ασία και από την Νότιο Αμερική, ενώ πραγματοποιήσαμε και αρκετά B2B meetings. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.
Γιάννης Πουρδαλάς / 3Π - ΚΑΛΙΑΦΑΣ Σ. ΠΟΥΡΔΑΛΑΣ Ι. ΟΕ
Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στη FOOD EXPO. Είχαμε και αρκετές B2B συναντήσεις, ενώ είδαμε και αρκετούς ξένους επισκέπτες στο περίπτερό μας. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι η έκθεση ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στις προσδοκίες μας.
Χρήστος Κουτρουλιάς / PALMIE GASTRONOMY
Νομίζω ότι τα 3 τελευταία χρόνια που συμμετέχουμε, η έκθεση μας έχει ανοίξει αρκετές πόρτες. Είχε πάρα πολύ καλή προσέλευση από Ξενοδοχεία και Εστίαση, αλλά στο εξωτερικό είχε αρκετά ενδιαφέρουσες συναντήσεις με νέους πελάτες. Αυτό που δεν είδα σε μεγάλο βαθμό ήταν ξένους αγοραστές από την περιοχή των Βαλκανίων. Κυρίως είχαμε επαφές με Ολλανδία, Ισραήλ, Αυστραλία, από Αμερική είχαμε μια πάρα πολύ καλή επαφή, αλλά μας έλειψαν λίγο τα Βαλκάνια.
Γιώργος Καραβολανίδης / ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ, Ε., & ΥΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.
Όλα καλά καταρχάς. Είδαμε τους πελάτες και συνεργάτες που θέλαμε, το περίπτερό μας βρισκόταν σε καλό σημείο, και στα πολύ θετικά συγκαταλλέγω και το ότι, σε αντίθεση με πέρυσι, οι εκθέτες σεβάστηκαν την απαγόρευση του καπνίσματος. Δε σου κρύβω ότι την επιτυχία και ικανοποίηση επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό οι παρεμβάσεις της επιθεώρησης εργασίας. Προς αποφυγή κάθε παρανόησης, δεν αναφέρομαι στον έλεγχο αυτό καθεαυτό, καθώς εννοείται ότι δεν είχαμε κάτι μεμπτό να μας προσάψουν. Μας ενόχλησε όμως ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο έγινε, σε στιγμή μίας μεγάλης διοργάνωσης, της μοναδικής που είχαμε στο περίπτερο, παρουσία του πελάτη μας και όλων των εταιριών, στους οποίους έκανε πολύ κακή εντύπωση επίσης. Με το «έτσι θέλω».
Ρομίνα Τζαρέλλα / SOPEXA - GREECE
Η FOOD EXPO 2019 είναι μία πάρα πολύ επιτυχημένη έκθεση. Έχουμε κάνει πάρα πολύ σημαντικά ραντεβού. Είμαστε μία εταιρία με πάρα πολύ εξαγωγικό χαρακτήρα και πολύ έντονη εξωστρέφεια και είναι ένα σημαντικό φόρουμ.
Aθηνά Καλδή / Marketing Director / ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε
Είναι μία έκθεση αίγλης με συνεχή ανοδική πορεία. Κάναμε τις επαφές μας με το οργανωμένο λιανεμπόριο και με τους παραδοσιακούς μας πελάτες.
Άγγελος Σαμπατακάκης / Εμπορικός Διευθυντής / ΠΙΝΔΟΣ ΑΓΡ. ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Θεωρώ ότι όσοι λένε πώς έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα θα πρέπει να είναι εδώ. Πολλοί διεθνείς αγοραστές επισκέπτομαι την έκθεση, πολλές b2b συναντήσεις γίνονται κατά την διάρκεια της έκθεσης και όσοι θέλουν να εξάγουν θα πρέπει να είναι εδώ.
Κοσμάς Φτούλης / Διευθυντής Εξαγωγών / ZANAE A.E
Είναι υποχρεωτική η συμβολή και η συμμετοχή της εταιρίας μας από την στιγμή που εξάγουμε τα προϊόντα μας σε 22 χώρες στο εξωτερικό. Είναι το ετήσιο ραντεβού η FOOD EXPO για τους αγοραστές των προϊόντων μας.
Σπύρος Καράλης / Αντιπρόεδρος / ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ
Σχετικά με την συμμετοχή μας στη FOOD EXPO σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένοι. Αρχικά υπήρξαν αρκετές ωφέλιμες συναντήσεις με τις οποίες γνωρίσαμε καινούργιους πελάτες για ανοίγματα σε νέες αγορές. Οι επισκέπτες σε γενικές γραμμές είχαν έντονο ενδιαφέρουν να συνεργαστούν και να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας.
Παναγιώτης Δ. Χατζημιχάλης / Ιδιοκτήτης / ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ
Τα συγχαρητήρια μου στη διοργανώτρια καθώς και σε όλους τους συντελεστές για την άρτια οργάνωση, τη σωστή προβολή καθώς και την άμεση απόκριση σε κάθε μας αίτημα. Η εταιρεία μας βρίσκεται στον κλάδο του κρέατος από το 1964, με δικές της φάρμες αναπαραγωγής & εκτροφής χοιρινών και πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, από το στάδιο της αναπαραγωγής μέχρι το στάδιο της τυποποίησης. Οι άνθρωποι μας πραγματοποίησαν πλήθος στοχευμένων συναντήσεων, καθώς την πρώτη μας συμμετοχή την ανάμεναν θερμά, ήδη υπάρχοντες αλλά και εν δυνάμει πελάτες τους οποίους γνωρίσαμε εδώ στην έκθεση. Στην 6η Food Expo παρουσιάσαμε για 1η φορά νέα προϊόντα, αφουγκραστήκαμε ανάγκες και υποσχεθήκαμε να επεκτείνουμε το δίκτυο δράσης μας, για να ικανοποιήσουμε τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θέλουμε να κοιτάμε τον επαγγελματία με ηθική και ειλικρίνεια και να αφιερωνόμαστε στην εξέλιξή του.
Αναστάσιος Μητσόπουλος / ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Η FOOD EXPO πραγματικά μας έχει ανοίξει τα μάτια σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις ή ακόμα και τις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς. Είναι μεγάλη εμπορική ευκαιρία για εμάς το να είμαστε εδώ και θα είμαστε και του χρόνου.
Mark Law / Head of Marketing & Communications / LINACO
Έχουμε αποφασίσει ότι η FOOD EXPO είναι η έκθεση που κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροφίμων & Ποτών πρέπει να συμμετέχει.
Genevieve Wlazel / Economic & Commercial Attaché / WALLONIA EXPORT
Η FOOD EXPO είναι για έκθεση πολύ προσοδοφόρα εμπορικά για εμάς. Βρίσκουμε καλούς πελάτες στην ελληνική αγορά για την εταιρία μας.
Cosmo Vercellini / MIGRO
Κάναμε μερικές καλές επαφές και συναντήσαμε, επίσης, παλιούς μας πελάτες. Είμαστε ικανοποιημένοι από την συνεχή ροή του κόσμου και την ποιότητα των επισκεπτών.
Vishal Tibrewal / General Manager – Global Sales / FAZLANI EXPORTS Pvt. Ltd.
Είναι η πρώτη μου χρονιά σε αυτή την έκθεση αλλά, ειλικρινά, είναι πολύ καλή. Σκοπεύουμε να παραβρεθούμε και του χρόνου ως εκθέτες. Είναι πολύ καλοί οι επισκέπτες και ποσοτικά και ποιοτικά και περιμένω τον επόμενο χρόνο να είναι ακόμα περισσότεροι. ‘Όλη η διοργάνωση -ακόμα και οι μετακινήσεις- είναι πολύ καλή.
Mohamed Gomaa / Μanaging Director / SEASON PLUS
Είμαι ικανοποιημένη. Ειδικά εμείς που παράγουμε μεσογειακού τύπου φαγητό βλέπουμε ότι οι άνθρωποι πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρουμε. Είναι η πρώτη μας φορά και πάει πολύ καλά. Οπωσδήποτε θα είμαστε εδώ και του χρόνου.
Aysel Deniz / Founder / DNZ-DENIZ
Η γνώμη μου είναι πολύ θετική τόσο για την οργάνωση όσο και για τον αριθμό των επισκεπτών. Όσο για την ποιότητα των αγαθών, είναι μεγάλη και έχουμε εκπλαγεί ευχάριστα. Είχαμε πάρα πολλές επισκέψεις. Είναι μία από τις καλύτερες εκθέσεις στην Ευρώπη, με πολύ ενέργεια.
Arkadiusz Ociepka / Representative in Europe / MAYORA
Η Food Expo γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη κάτι που αποτελεί καλό σημάδι ειδικά για την ελληνική οικονομία. Βλέπουμε συνεχώς περισσότερους παραγωγούς να συμμετέχουν καθώς υπάρχουν περισσότεροι πελάτες. Εμείς κάναμε πολλές επαφές, ειδικά με Άραβες. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από Άραβες που έρχονται εδώ για να αγοράσουν προϊόντα.
Georgi Veselinov / Commercial Director / KLAS OIL
Η έκθεση είναι πάρα πολύ ποιοτική, έχει πολύ κόσμο – πιο πολύ από πέρυσι, είναι διεθνής, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τα αυστριακά προϊόντα και πιστεύουμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Οι αυστριακές εταιρείες ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για την ελληνική αγορά που ήταν κάπως δύσκολη τα τελευταία χρόνια αλλά πιστεύω ότι παίρνει πάλι μπρος
Vera Harkiolakis Draszczyk / Trade Specialist / ADVANTAGE AUSTRIA
Είναι μία καλή έκθεση, καλή για εμάς. Είναι ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους πελάτες και να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας. Στα πλάνα μας είναι να έρθουμε και την επόμενη χρονιά.
Felicia Ciopei / Project Manager / AMYLON S.A.
Η έκθεση είναι πολύ καλά οργανωμένη. Είναι η τρίτη φορά που ερχόμαστε ως εκθέτες και μπορούμε να δούμε πρόοδο. Υπάρχουν περισσότεροι επισκέπτες, περισσότεροι hosted buyers. Το πρόγραμμα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον. Η ελληνική αγορά είναι πολύ σημαντική για εμάς, όπως κι άλλες ευρωπαϊκές αγορές από τις οποίες έχουν έρθει επισκέπτες. Ελπίζουμε ότι θα σας δούμε και του χρόνου.
Jasna Stoimirovska-Velichkov / Founder / Agrar Ko
Είναι η πρώτη μας φορά στην Ελλάδα και είναι πολύ ενδιαφέρουσα η εμπειρία εδώ στην Food Expo. Περιμένουμε να κλείσουμε συμφωνίες με εταιρείες στην Ελλάδα.
Mustafa Shkelqim / Μarketing & Εxport Μagager / FLUIDI
Οι εντυπώσεις μας από την έκθεση είναι πάρα πολύ καλές. Συνεχώς η Food Expo μεγαλώνει. Ο κόσμος των τροφίμων και οι έμποροι κάθε χρονιά είναι περισσότεροι, το ενδιαφέρον μεγαλώνει σε όλη την Ευρώπη. Έτσι κι εμείς είμαστε εδώ. Πέρυσι ήρθαμε σαν επισκέπτες και φέτος σαν εκθέτες.
George Andreou / Director / GP ANDREOU
Είμαι εκθέτης εδώ και πολλά χρόνια στην Food Expo. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι και συγκεκριμένα φέτος βλέπουμε μια ιδιαίτερη προσέλευση κόσμου που μας δίνει δύναμη για να επανέλθουμε και τα επόμενα χρόνια. Για εμάς είναι πολύ καλή έκθεση,. Βρήκαμε πελάτες από πολλές χώρες του εξωτερικού και μας έχει ενθουσιάσει η εικόνα αυτή.
George Petrou / General Μanager / ALAMBRA
Είναι η πρώτη μας χρονιά στην Ελλάδα και έχουμε εκπλαγεί με το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης, την ποσότητα του κόσμου και την ποιότητα των συναντήσεων που είχαμε οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι. Σίγουρα θα είμαστε εδώ και του χρόνο.
Robert van Dommelen / Founder / DYNAMICE
Φέτος, στην FOOD EXPO είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Δίνουμε το παρών για άλλη μία χρονιά σε ένα θεσμό που στηρίζει το food industry σε όλη την χώρα μας. Για μένα φέτος ήρθαν περισσότερα στοχευμένα ραντεβού. Είμαστε ικανοποιημένοι και χαιρόμαστε πολύ που είμαστε μαζί σας. Η κρητική διατροφή της οποίας είμαστε εκπρόσωποι πρέπει να έχει μία εξωστρέφεια, πρέπει να φτάσει στα πέρατα του κόσμου και η FOOD EXPO βοηθάει σε αυτό.
Έλενα Δομαζάκη / Υπεύθυνη Επικοινωνίας / CRETA FARM
Η FOOD EXPO 2019 είναι πολύ καλά οργανωμένη, είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα και πιστεύω ότι είναι καλύτερη από πέρυσι. Είδα συμμετοχή από πολλούς ενδιαφερόμενους από τρίτες χώρες και μία ιδιαίτερη συμμετοχή από αντιπροσώπους στην Ελλάδα. Είναι απαραίτητη για το είδος μας και τις εταιρείες που κάνουν εξαγωγή γιατί είναι η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στη Ν.Α Ευρώπη.
Γεωργία Κωστινάκη / Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος / EURICOM HELLAS

Εγγραφείτε στο Newsletter μας