FoodExpo
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

Είπαν για την FOOD EXPO 2022

Το υψηλό επίπεδο των εμπορικών επισκεπτών από ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η άρτια διοργάνωση της έκθεσης, αλλά και οι πολλές και σημαντικές εμπορικές επαφές που πραγματοποίησαν μονοπωλούν τις δηλώσεις των εκθετών της FOOD EXPO 2022.

H Food Expo είναι πολύ σημαντική για την επιχείρησή μου. Έχω ένα μεγάλο εργοστάσιο στο Ντουμπάι και δεν ξέρω κανέναν, αλλά όταν έρχομαι εδώ είναι σαν να ξέρω όλον το κόσμο. Πολλοί πελάτες έρχονται στο περίπτερό μου, από την Αμερική, τον Καναδά, την Ινδία, απ’ όλον τον κόσμο. Αυτή η έκθεση είναι πολύ σημαντική και μου έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσω τα προϊόντα μου στην ελληνική αγορά και όχι μόνο. Η οργάνωση ήταν φανταστική.
Samer Al Kasir / Chairman and CEO, Al Sultan Sweets (UAE, Dubai)
Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή μας στην Food Expo και ελπίζουμε πως δεν θα είναι η τελευταία. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική. Πραγματικά με ενθουσίασε. Έχω ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω κι στην επόμενη το 2023. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με πολλούς πιθανούς πελάτες και ελπίζω πως θα κλείσω αρκετές συμφωνίες.
Dawoud AlQasrawi / General Manager, Hebron Snacks (Palestine)
Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία μας στην Food Expo. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική, δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο. Είχαμε πολλούς επισκέπτες που ενδιαφέρθηκαν για τα προϊόντα μας, επομένως είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Η συμμετοχή μας στην έκθεση μάς έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε και τη νέα γκάμα των προϊόντων μας, ενώ συναντηθήκαμε και με κόσμο από πολλές χώρες. Νομίζω πως σίγουρα θα έρθουμε και στο μέλλον.
Ivan Minguez Vega / Export Area Manager, Galletas Gullon (Spain)
Ο ΣΕΒΤ ως εκπρόσωπος της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και ποτών συμμετέχει στην FOOD EXPO για 6η φορά, και την έχει θέσει υπό την αιγίδα του καθώς στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που προωθεί την ανταγωνιστικότητα και εξωστρέφεια του κλάδου.
Iωάννης Γιώτης / Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)
Η FOOD EXPO αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση για τα τρόφιμα και ποτά στην Ν.Α Ευρώπη και αποτελεί αρωγό στην προσπάθεια των ελληνικών επιχειρήσεων για εξαγωγές. Η συμμετοχή στην έκθεση είναι ακόμα ένας τρόπος να προωθήσουμε τα ελληνικά προϊόντα σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές.
Παναγιώτης Χασάπης / Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ)
Συμμετέχω αρκετά χρόνια στη Food Expo. Eίναι μια αξιόλογη έκθεση και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάποιες επαφές με ξένους αγοραστές κυρίως από Σουηδία. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη συμμετοχή μου.
Mats Raitanen / Business Development Manager, ΕΚΟ FOODS (Τουρκία)
Θεωρούμε σημαντική τη Food Expo, για να προωθήσουμε τα προϊόντα μας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Είναι μια όμορφη έκθεση, καλά οργανωμένη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας. Είχαμε 6 b2b meetings, από Γεωργία, Αλβανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο και προχωρήσαμε σε κάποιες εμπορικές συμφωνίες πολύ ενδιαφέρουσες για την εταιρεία μας.
Gianluca Pietrobon / Export Manager - VALLE SPLUGA (Ιταλία)
Έπειτα από δύο χρόνια υποχρεωτικής απόστασης, λόγω του Covid, βλέπουμε την ανάγκη του κόσμου για επαφή με την αγορά. Η Food Expo μας δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντήσουμε πελάτες μας από όλη την Ελλάδα.
Franck Charleux / Service import Bigard – BOVILLAGE (Γαλλία)
Στην Food Expo συναντήσαμε αγοραστές από την Ελλάδα, την κεντρική Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Επίσης, θα πρότεινα την πλατφόρμα matchmaking και σε άλλες εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα της συμμετοχής μας στις B2B συναντήσεις.
Francisco José Manrique de Lara Quirós / Export Manager, Landaluz (Ισπανία)
Πολύ θετική γενική εντύπωση. Εξαιρετική προσωπική βοήθεια, κάτι που λείπει από πολλές εμπορικές εκθέσεις αυτές τις μέρες, γιατί κάνουμε τα πάντα online. Μια ευκαιρία σαν την Food Expo, όπου μπορούμε να μιλήσουμε απευθείας με τους αγοραστές, είναι πραγματικά σημαντική.
Jodie Stewart / Επίτροπος Εμπορίου, Pacific Trade Invest (Νησιά Ειρηνικού)
Στην Food Expo συναντήσαμε σε ευχάριστο περιβάλλον τους πελάτες μας και γνωρίσαμε πιθανούς νέους. Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, σε πολλές εκθέσεις και η Food Expo έχει πολύ επαγγελματικό επίπεδο.
Mano Zaal / Διευθυντής Πωλήσεων, Vanlommel (Βέλγιο)
Η Food Expo ήταν μια καλή ευκαιρία να φέρουμε το προϊόν μας στην Eυρωπαϊκή αγορά. Σε αυτήν την έκθεση, είδαμε αγορές εντελώς καινούργιες. Είμαστε ντόπιοι αγρότες στην Αμερικανική Ήπειρο, αλλά φέραμε το αγρόκτημά μας εδώ. Με την matchmaking πλατφόρμα, είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα, τόσο ηλεκτρονικά, όσο και προσωπικά.
Walter Hubbard Zamudio / Seanaloa Mexican Shrimp Farmers (Mexico)
To Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετέχει για ακόμα μία χρονιά στην FOOD EXPO καθώς θεωρούμε ότι σε αυτή την περιοχή της μετάβασης που η ανάπτυξη του αγροδιατροφικού κλάδου είναι τόσο αναγκαία, είναι μία έκθεση που θα βοηθήσει την προώθηση των προϊόντων μας και των παραγωγών μας. Έχουμε προσδοκίες από την συμμετοχή μας και πιστεύουμε από τα αποτελέσματα των επαφών μέχρι στιγμής ότι θα επιβεβαιωθούν θετικά.
Αντώνης Πουγαρίδης / Β’ Αντιπρόεδρος Επιμελητήριο Κοζάνης
Η Food Expo είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις Σλοβάκικες εταιρείες να προβάλουν τα προϊόντα τους. Είμαστε πρώτη χρονιά εδώ, και πιστεύω πως δεν θα είναι η τελευταία. Πιστεύω ότι (η έκθεση) είναι μια καλή ευκαιρία δούμε την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νότιας Ευρώπης.
Jana Palatova / Εμπορικό & Οικονομικό Τμήμα, Πρεσβεία της Σλοβακίας στην Ελλάδα (Σλοβακία)
Το Επιμελητήριο Σερρών δίνει το «παρών» στην FOOD EXPO. Συμμετέχουμε με 9 επιχειρήσεις του Νομού μας και η έκθεση είναι μία ιδανική δίοδος για να παρουσιάσουμε τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους.
Αθανάσιος Μαλλιάρας / Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών
Η Food Expo μας έδωσε την ευκαιρία, ύστερα από 2 χρόνια απραξίας, να δραστηριοποιηθούμε και πάλι στις επαφές με τους Έλληνες και με τους ξένους συνεργάτες μας. Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς το γεγονός πως κλείσαμε κάποιες πρώτες συμφωνίες.
Κωνσταντίνος Λειβαδάρος / Συνιδιοκτήτης ELME Food Agencies (Ελλάδα)
Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να συμμετέχουμε σε μια έκθεση όπως η Food Expo και να συναντήσουμε τόσους καλούς φίλους και συνεργάτες. Μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε προϊόντα και να κάνουμε την ελληνική αγορά να καταλάβει το προϊόν μας.
Στάθης Γεμενής / Συνιδιοκτήτης ELME Food Agencies (Ελλάδα)
Με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε φέτος ως Επιμελητήριο Κοζάνης στην FOOD EXPO καθώς μετά από 2 χρόνια έχουμε την δυνατότητα να έρθουν οι επιχειρήσεις του τόπου μας σε επαφή με χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου.
Κοσμάς Καλεντηριάδης / Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Περιφέρεια Κοζάνης
Το Assocham, ένα από τα παλαιότερα, κορυφαία εμπορικά επιμελητήρια στην Ινδία, συμμετείχε στην Food Expo 2022, φέρνοντας στο περίπτερο της χώρας 48 εταιρείες από τον τομέα F&B. Θεωρούμε τη συμμετοχή μας πολύ επιτυχημένη και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι για την επόμενη Food Expo, σχεδιάζουμε να συμμετέχουμε με μεγαλύτερο περίπτερο, περίπου 60 – 65 εταιρειών.
Mayank Sharma / Assistant Director – International Affairs, Assocham (Ινδία)
Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές για την φετινή FOOD EXPO, η οποία αναδεικνύει την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας. Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει δυναμικά με 50 επιχειρήσεις καθώς επενδύουμε στο αγροτικό κομμάτι της περιοχής μας και στόχος είναι να βρεθούν τα προϊόντα μας σε κάθε τραπέζι.
Γιώργος Πατούλης / Περιφερειάρχης Αττικής
Η συμμετοχή επιχειρήσεων του Δήμου μας στην κορυφαία έκθεση για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών στην χώρα μας, την FOOD EXPO, ήταν επιβεβλημένη καθώς θεωρούμε ότι είναι ιδανικό μέσο προβολής των προϊόντων μας. Κάθε φορά έχουμε θετικά εμπορικά αποτελέσματα και για αυτό ερχόμαστε.
Πέτρος Φιλίππου / Δήμαρχος Σαρωνικού
Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση FOOD EXPO, καθώς δίνει την ευκαιρία στους παραγωγούς μας όχι μόνο να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες εντός συνόρων αλλά και να εξάγουν τα προϊόντα τους αφού την επισκέπτονται και χιλιάδες επαγγελματίες από το εξωτερικό.
Στάθης Αναστασόπουλος / Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Μεσσηνίας
Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση FOOD EXPO, καθώς είναι η μεγαλύτερη του κλάδου της στην Ν.Α Ευρώπη. Οι χιλιάδες Έλληνες και ξένοι αγοραστές που την επισκέφτηκαν, δίνει την δυνατότητα στους παραγωγούς του τοπου μας όχι μόνο να αναπτύξουν το πελατολόγιο τους στην χώρας μας αλλά και να ανοιχτούν σε νέες αγορές.
Σωτήρης Μπάτος / Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Η συμμετοχή σε μία έκθεση όπως η FOOD EXPO, με τέτοιο διεθνή χαρακτήρα δίνει την δυνατότητα για ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιοχής μας. Τα προϊόντα που προωθούμε είχαν ιδιαίτερη απήχηση στους επισκέπτες.
Δημήτρης Κιούσης / Δήμαρχος Κρωπίας
Η Περιφέρεια δίνει δυναμικό «παρών» στην έκθεση FOOD EXPO και στόχος μας είναι η ανάδειξη των προϊόντων του τόπου μας και να στηρίξουμε τους παραγωγούς μας αυτή την δύσκολη περίοδο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.
Γιώτα Ναυροζόγλου / Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Προώθησης & προβολής τοπικών προϊόντων
Η FOOD EXPO είναι μία έκθεση με παγκόσμια εμβέλεια και για αυτό το λόγο η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει με 42 επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι να προβάλλουμε τα προϊόντα του τόπου μας και να υποστηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και η εξωστρέφεια τους που θα φέρει οικονομική ανάπτυξη για τον τόπο μας.
Απόστολος Μπίλλης / Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Περιφέρεια Θεσσαλίας
Η Food Expo και φέτος που επαναλειτούργησε απέδειξε ακόμα μια φορά ότι είναι πολύ καλά οργανωμένη και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για μια ελληνική διεθνής έκθεση. Ευχαριστούμε πολύ και την FORUM που οργάνωσε ξανά την έκθεση μετά από δυο χρόνια αποχής.
Βασίλης Βροχίδης / Exports Director | ΔΩΔΩΝΗ
Τη φετινή Food Expo την περιμέναμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία καθώς επιστρέψαμε μετά από δυο χρόνια. Μας βοήθησε ιδιαίτερα η πλατφόρμα της Food Expo καθώς υπήρχαν back to back ραντεβού. Επίσης είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εμάς καθώς παρουσιάζουμε τα νέα μας προϊόντα, το νέο μας λογότυπο, τις καινούργιες μας μακέτες και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιστρέψαμε.
Δήμητρα Τζίκα / Exports Manager | KONVA
Όπως πάντα η Food Expo πρωτοπορεί στη διοργάνωση των εκθέσεων των τροφίμων στην Ελλάδα τόσο για την αρτιότητα της οργάνωσης όσο και για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους εκθέτες. Έχουμε κλείσει σαφέστατα από την πρώτη μέρα συναντήσεις. Φάνηκε ότι έκθεση προσελκύει πολύ αξιόλογους αγοραστές και επισκέπτες.
Στάθης Γιαχανατζής / CEO | ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ
Οι εντυπώσεις μας από την επαναλειτουργία της έκθεσης είναι πάρα πολύ ικανοποιητικές και από την οργάνωσή της σαν έκθεση αλλά και από την προσέλευση του αγοραστικού κοινού. Νομίζω πως για τον κλάδο τον δικό μας της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου έχει αρκετό ενδιαφέρον τόσο για εξαγωγές όσο και για την εσωτερική αγορά.
Προκόπης Κωνσταντόπουλος / CEO | Konstantopoulos
Κάναμε καλές επαφές και ουσιαστικές συζητήσεις γιατί και οι επισκέπτες ήταν έτοιμοι να συζητήσουν για συνεργασίες. Ήταν μια ευκαιρία να δείξουμε τα προϊόντα μας. Κάναμε πολύ ωραίες συναντήσεις και συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία δυο χρόνια.
Μιχάλης Αρβανίτης / CEO | Αρβανίτης
Η Food Expo αποτελεί ιδανική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους υπάρχοντες πελάτες μας και να τιμήσουμε και τους ambassadors κρεοπώλες μας, που προβάλλουν τη μάρκα μας τα τελευταία χρόνια. Με την παρουσία μας εδώ, ως μέλη του brand Bovillage, δείχνουμε τη δύναμη και την ηγετική θέση του γαλλικού κρέατος στην Ελλάδα. 
Dominique Guineheux / Πρόεδρος του Ευρωπαικού Ομίλου Βόειου Κρέατος – BOVILLAGE
Η εκτίμησή μου είναι ότι η Food Expo αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για τον κλάδο των τροφίμων. Βλέπουμε ότι υπάρχει μια αρκετά μεγάλη προσέλευση από ανθρώπους των κλάδων που ήρθαν να επισκεφθούν και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας.
Κώστας Ζούκας / Managing Director | Amalthia
Είναι το κατάλληλο σημείο, για να συναντήσουμε τους συνεργάτες μας και να μιλήσουμε για δουλειά. Το Metropolitan Expo είναι εύκολο στην πρόσβαση και ηFood Expo είναι μια πολύ επαγγελματική και εντυπωσιακή έκθεση. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε κάθε φορά το “παρών”.
Francois Lebel / Export Manager Charal - BOVILLAGE
Η διοργάνωση της έκθεσης είναι άψογη. Δεν έχουμε κανένα παράπονο, όλα ήταν άψογα για άλλη μια φορά. Συμμετέχουμε από το 2019 στην Food Expo και είναι για μας ένα πολύ σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης της εταιρείας και επαφή με νέους πελάτες.
Αθανάσιος Μαναβής / Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων | Φάρμα Κουκάκη
Για τη φετινή Food Expo έχω να πω το εξής: Έχει ανέβει επίπεδο. Ίσως οφείλεται στον εξαγωγικό προσανατολισμό της χώρας μας. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην έκθεση στην Food Expo για να ανοίξουμε δρόμους για καινούργιες αγορές.
Ιωάννης Αρναουτέλης / CEO | Arnaoutelis
Η διοργάνωση της Food Expo είναι πάρα πολύ καλή. Ανέκαθεν ήταν καλή από το ξεκίνημα. Εμείς ήμασταν εκθέτες από την πρώτη κιόλας που έγινε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και από τη διοργάνωση και από την επισκεψιμότητα και από τις συναντήσεις που είχαμε.
Νίκος Ζαβάκος / Διευθυντής Εξαγωγών | Nutria
Η έκθεση βοηθά τις εταιρείες που έχουν εξαγώγιμο χαρακτήρα, στο να προβάλουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφές με νέες αγορές του εξωτερικού. Η Food Expo αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα στο να υπάρξει αυτή η προσπάθεια σε επίπεδο πανελλαδικό.
Παναγιώτης Καραχάλιος / CEO | Ροδούλα
Η Food Expo είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη έκθεση κατά την άποψή μου. Πρέπει να συνεχίζεται τα επόμενα χρόνια. Χάσαμε δυο χρονιές. Φαίνεται από την απήχηση του κόσμου και των επαγγελματιών. Έχει 1.200 περίπτερα, είναι μεγάλο το νούμερο για όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Θεωρώ ότι ήμασταν “διψασμένοι” να βρεθούμε ξανά σε τέτοιο περιβάλλον.
Γιώργος Κοτζαμπασάκης / CEO | Λατζίμας
Είναι μια άρτια οργανωμένη έκθεση που μας επιτρέπει να προωθήσουμε, να παρουσιάσουμε τα προϊόντα που παράγει η εγχώρια αγορά. Κάναμε αρκετές εμπορικές συναντήσεις, παρουσιάσαμε τα καινούργια μας προϊόντα τα οποία λανσάρουμε φέτος στην αγορά. Βρεθήκαμε και με επαγγελματίες από την εσωτερική αγορά και από το εξωτερικό.
Απόστολος Πρεβεζάνος / Managing Director | Χρυσά Αυγά
Η Food Expo είναι μια έκθεση που κάθε χρόνο είναι και καλύτερη. Άνθρωποι του κλάδου, επιχειρηματίες, έμποροι του κλάδου μας μας επισκεφθήκανε τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και ελπίζουμε κάθε χρόνο η αγορά να βελτιώνεται έτσι όπως κάνει.
Δημήτρης Καραχανίδης / Sales Department | Karpea
Η Food Expo φέτος ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Είχε πολύ στοχευμένο κοινό για τον δικό μας κλάδο και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Είδαμε πολλούς υπάρχοντες πελάτες και συνεργάτες μας και πιστεύω ότι θα κλείσουμε κάποιες καινούργιες συνεργασίες και με κάποιους Έλληνες και με κάποιον κόσμο από το εξωτερικό.
Όμηρος Πασιόπουλος / Διευθυντής Marketing | Omiros
Συμμετέχουμε στην Food Expo 2022 μετά από μια σειρά ετών που συμμετέχει η εταιρεία μας παρουσιάζοντας τις ελληνικές ελιές με σκοπό να τις προωθήσει σε όλο τον κόσμο. Είναι μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψιν τις συγκυρίες της εποχής μας. Ήρθαμε σε επαφή με πολυάριθμους εμπορικούς επισκέπτες είτε με προκαθορισμένα ραντεβού είτε με ελεύθερη ροή επίσκεψης και πραγματικά το ενδιαφέρον τους μας εντυπωσίασε.
Θεμιστοκλής Καρτσιώλης / Σύμβουλος Διοικητικής Ανάπτυξης | LADAS
Η Food Expo φέτος μας έχει αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Για μας είναι μια πολύ σημαντική έκθεση για την ελληνική αγορά υπό την έννοια ότι εδώ θεωρούμε ότι χτυπάει ο παλμός της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων.
Γιάννης Κουτσιούμπης / Διευθυντής Πωλήσεων | ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΦΟΙ ΑΕ-ΟΛΥΜΠΟΣ
Η Food Expo είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο πετυχημένες εκθέσεις των τροφίμων που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί, για ακόμα μια χρονιά μας δόθηκε η ευκαιρία να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε συναντήσεις με πελάτες του εξωτερικού και υποψήφιους πελάτες. Μας βοήθησε πολύ και η διοργώνωση της έκθεσης που προσκάλεσε όλους αυτούς τους πετυχημένους αγοραστές.
Γιώργος Πορτοκαλίδης / CEO | IONIKI
Πιστεύω ότι η έκθεση φέτος ήταν πάρα πολύ καλά οργανωμένη. Όλοι οι εκθέτες πρέπει να έχουν μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Παρουσιάσαμε εδώ όλα μας τα προϊόντα και καινούργια προϊόντα και πέρασαν από την έκθεση αρκετοί επισκέπτες όπου τα δοκίμασαν και τα είδαν από κοντά.
Συλβάνα Πατέρα / Στέλεχος Πωλήσεων | Tsanos
Η Food Expo μετά από απουσία δυο ετών λόγω κορωνοϊού επανήλθε δυναμικά φέτος. Είναι μια πετυχημένη μέχρι σήμερα διοργάνωση. Ήταν κάτι που το ζητούσε η αγορά μετά την αδυναμία συμμετοχής των εκθετών τα προηγούμενα δυο χρόνια.
Χάρης Σιούρας / Q.A. Manager | Siouras
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε μέρος στη φετινή διοργάνωση της FOOD EXPO. Η έκθεση ήταν πολύ επιτυχημένη, αφού η προσέλευση ήταν ικανοποιητική και οι συνεργασίες που κλείσαμε με Έλληνες, αλλά και με ξένους αγοραστές ήταν αρκετές και σημαντικές. Εννοείται ότι θα δώσουμε το παρών και στην επόμενη FOOD EXPO!
Γιάννης Βαρβαγιάννης / Ιδιοκτήτης ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΕΠΕ
Η FOOD EXPO 2022 είχε αρκετά μεγάλη προσέλευση και το ιδιαίτερο είναι ότι φέτος επισκέφθηκαν την έκθεση αρκετοί εξειδικευμένοι επαγγελματίες από Ελλάδα και εξωτερικό, καθοριστικός παράγοντας, καθώς μας βοηθάει να πραγματοποιήσουμε μελλοντικά σημαντικές συμφωνίες και να ενισχύσουμε την προβολή των προϊόντων μας εκτός των ελληνικών συνόρων.
Στέλιος Φίλιος / Εμπορικός Διευθυντής ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΒΕΕ
Οι εντυπώσεις μας για την FOOD EXPO 2022 είναι πολύ θετικές, είναι μία έκθεση που απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών, στον ίδιο κλάδο στον οποίο απευθυνόμαστε και εστιάζουμε και εμείς. Και φέτος οι ξένοι αγοραστές που επισκέφθηκαν την έκθεση ήταν πολλοί, γεγονός που συμβάλλει στην εμπορική εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, γνωστοποιώντας τα προϊόντα μας σε όλα τα σημεία της γης!
Κωνσταντίνος Κοσσιέρης / CEO CELLAR ΑΕΒΕ
Κατά τη διάρκεια της FOOD EXPO 2022, πραγματοποιήθηκαν αρκετά εμπορικά ραντεβού και μάλιστα περισσότερα από όσα περιμέναμε. Έγιναν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Το περίπτερό μας το επισκέφθηκαν επαγγελματίες από όλες σχεδόν τις περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας, αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού. Πιστεύω ότι η FOOD EXPO αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη εμπορική έκθεση στην Ελλάδα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις εκθέσεις του εξωτερικού.
Αθανάσιος Πλιάκας / Sales Manager ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Οι εντυπώσεις μας για τη φετινή διοργάνωση είναι αναπάντεχα καλές. Η οργάνωση για ακόμη μία χρονιά είναι εξαιρετική. Είχαμε πολλά ραντεβού από το εξωτερικό και οι ξένοι αγοραστές ενδιαφέρθηκαν για όλα τα προϊόντα μας και κυρίως για το ούζο.
Χρήστος Μπαμπατζιμόπουλος / Ιδιοκτήτης - ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ Α.ΟΕ
Η φετινή διοργάνωση FOOD EXPO μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη FOOD EXPO. Πραγματοποιήσαμε αρκετά εμπορικά ραντεβού, τόσο με Έλληνες όσοι με επαγγελματίες του εξωτερικού, με τους τελευταίους να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο προψημένο γύρο και σε κάποιες premium κοπές που διαθέτει η εταιρεία μας.
Αγγελική Βυρίνη / Marketing Director ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ
Η επισκεψιμότητα της φετινής FOOD EXPO ήταν πολύ καλή και συναντήσαμε ξανά με χαρά συνεργάτες και πελάτες. Πραγματοποιήσαμε αρκετά εμπορικά ραντεβού με Έλληνες και ξένους επαγγελματίες, με τους τελευταίους να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις γαρίδες. Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για καινούριες συνεργασίες και σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ επιτυχημένη έκθεση.
Έφη Βλόντζου / Managing Director PESCANOVA HELLAS ΕΠΕ
Οι εντυπώσεις μας από τη φετινή διοργάνωση είναι πολύ καλές. Η επισκεψιμότητα ήταν υψηλή και έγιναν στοχευμένες εμπορικές συναντήσεις, με έμφαση στις εξαγωγές. Είδαμε αρκετό κόσμο από ανατολικές χώρες και από μέση Ανατολή με τους ξένους επισκέπτες να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στην κατηγορία της μαγιονέζας. Η FOOD EXPO είχε άρτια οργάνωση, στοχευμένη στον εκθέτη και τον επισκέπτη.
Γιώργος Μωραΐτης / Sales Director CONDITO ΑΕΒΕ
Συμμετέχουμε για 7η χρονιά στη FOOD EXPO και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και από τη φετινή, covid free, διοργάνωση. Οι επαγγελματίες που μάς επισκέφθηκαν προέρχονταν από όλον τον κόσμο. Η έκθεση έχει πολύ μεγαλύτερη δυναμική από αντίστοιχη που επισκέφθηκε η εταιρεία μας στο Dubai. Εννοείται ότι θα συμμετάσχουμε στην επόμενη FOOD EXPO!
Κωνσταντίνος Κωνσταντάκης / Exports Specialist ΕΥΒΟΙΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ
Οι εντυπώσεις μας από τη φετινή διοργάνωση είναι πολύ καλές. Η FOOD EXPO είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις στην ελληνική αγορά. Είχαμε αρκετή επισκεψιμότητα από ανατολικές χώρες & χώρες της Μέσης Ανατολής, ενώ συνολικά οι ξένοι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στα sugar free  & vegan προϊόντα της εταιρίας.
Χρήστος Κατσούλας / Commercial Director ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ
Η έκθεση είχε καλό ρυθμό προσέλευσης και εμπορικών επισκεπτών. Τα εμπορικά ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν ήταν ουσιώδη. Η FOOD EXPO είναι μια έκθεση που χρειάζεται η χώρα μας, πρωταγωνιστεί στα Βαλκάνια και την στηρίζουμε όλοι οι παραγωγοί.
Νικόλαος Κουραντίδης / CEO ΚΟΥΡΑΝΤΙΔΗΣ Ν. REGINA
Οι εντυπώσεις μας για τη φετινή διοργάνωση είναι θετικές. Κάθε επιχείρηση θα ήθελε να συμμετάσχει στην έκθεση, καθώς η FOOD EXPO κατάφερε να προσελκύσει πλήθος δυνητικών συνεργατών. Τα εμπορικά ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν ήταν πολλά, παρουσιάσαμε τα νέα μας προϊόντα σε επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.
Άγγελος Τσατσούλης / CEO ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΦΟΙ "ROYAL"
Πραγματοποιήσαμε αρκετά εμπορικά ραντεβού και η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη από όλο τον κόσμο. Η επιτυχία της FOOD EXPO ήταν αναμενόμενη καθώς ξέρουμε τι προσφέρει η έκθεση. Μάς δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τους νέους μας κωδικούς, όπως τα 5 δημητριακά και τα ζυμαρικά ολικής με βρώμη.
Οδυσσέας Παπαδόπουλος / CEO EURIMAC ΑΕ
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε για άλλη μια φορά στη FOOD EXPO, ήρθαμε σε επαφή με παλιούς πελάτες αλλά και δυνητικούς. Είναι ιδιαίτερη σημαντική για εμάς η προσέλευση επισκεπτών από το εξωτερικό, καθώς έχουμε έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό. Σίγουρα θα συμμετάσχουμε στην επόμενη FOOD EXPO!
Τηλέμαχος Πέντζος / Managing Director ΖΑΝΑΕ ΑΕ
Η οργάνωση είναι εξαιρετική με πάρα πολλούς επισκέπτες και πολύ “δυνατούς” εκθέτες. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στην FOOD EXPO. Όλα είναι πραγματικά άψογα. Στόχος μας να εισχωρήσουμε στην ελληνική αγορά και η συμμετοχή μας στην έκθεση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να δείξουμε τα προϊόντα μας.
Galina Delchunkova / Commercial Director – Deroni (Βουλγαρία)
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την έκθεση από την 1η της διοργάνωση, καθώς πέρα από άψογη οργάνωση έχει και διεθνές ενδιαφέρον. Και η φετινή διοργάνωση ήταν επιτυχημένη, ενώ πραγματοποιήσαμε και αρκετά εμπορικά ραντεβού. Υποδεχθήκαμε και φέτος πελάτες από το εξωτερικό, ενώ ιδιαίτερη προτίμηση δόθηκαν στα vegan προϊόντα της εταιρείας.
Δημήτρης Ζακαλκάς / Υπεύθυνος Εταιρικής Επικοινωνίας ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Μ. ΑΒΕΕ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ
Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα και τις 3 ημέρες της έκθεσης και πραγματοποιήσαμε αρκετά εμπορικά ραντεβού με επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Συνολικά, η FOOD EXPO ήταν αποτελεσματική, με καλή παρουσία περιπτέρων ευρωπαϊκού επιπέδου και με αρκετά καλή προσέλευση. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε με ένα τόσο σημαντικό stand, που είναι ενοποιημένο με αρκετές επιχειρήσεις. Θα συμμετάσχουμε στην επόμενη FOOD EXPO με ακόμη μεγαλύτερο περίπτερο!
Άγις Πιστιόλας / Marketing & Exports Director AGRINO - ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑBEE
Η FOOD EXPO είναι μια έκθεση που έχει πάντα στοχευμένο κοινό, το επίπεδο είναι υψηλό. Πραγματοποιήσαμε αρκετά στοχευμένα εμπορικά ραντεβού και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Η έκθεση αποτελεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής και αντικατοπτρίζει την καλή εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.
Πλάτων Μαρλαφέκας / Vice President, ΛΟΥΞ - ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ
Στην Ελλάδα έχουμε πολλούς πελάτες και είναι ιδιαίτερα σημαντική η έκθεση γιατί μπορούμε να τους συναντήσουμε, ενώ παράλληλα είναι ευκαιρία και για νέους πελάτες να γνωρίσουν την εταιρεία μας. Η οργάνωση είναι πολύ καλή, ιδίως σε αυτήν τη δύσκολη και με ιδιαιτερότητες περίοδο. Συμμετείχαμε σε b2b meetings με hosted buyers και ευελπιστούμε ότι θα προκύψουν ωραία πράγματα.
Irin Saraci / Sales Department – Migro (Ιταλία)
Η διοργάνωση ήταν άριστη είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, η FOOD EXPO δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκθέσεις του εξωτερικού. Πραγματοποιήσαμε αρκετά εμπορικά ραντεβού και οι επισκέπτες ήταν στοχευμένοι επαγγελματίες, με μεγάλο ποσοστό να προέρχεται από το εξωτερικό. Βεβαίως και θα συμμετάσχουμε στην επόμενη FOOD EXPO.
Στέλιος Σκαρίμπας / Managing Director ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ
Οι εντυπώσεις από την διοργάνωση είναι πολύ καλές, είχαμε πάρα πολλές επαφές σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης με παλιούς και δυνητικούς πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι διεθνείς επισκέπτες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα κατεψυγμένα προϊόντα της εταιρείας. Γενικά, η FOOD EXPO ήταν πολύ επιτυχημένη και είχε μεγάλη επισκεψιμότητα. Είναι σίγουρο ότι θα συμμετέχουμε και στην διοργάνωση του 2023!
Καλλάς Παναγιώτης / Προέδρος ΔΣ KALLAS INCORPORATION S.A.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά στη FOOD EXPO και είμαστε ακόμη πιο πολύ ευχαριστημένοι από τη φετινή διοργάνωση. Η έκθεση είναι πολύ σημαντική για εμάς και θα την στηρίζουμε πάντα γιατί εκπροσωπεί τόσο την Ελλάδα όσο και το ελληνικό επιχειρείν. Πραγματοποιήσαμε αρκετά εμπορικά ραντεβού από Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Εννοείται ότι θα πάρουμε μέρος και στην επόμενη FOOD EXPO!
Κωνσταντίνος Σουλιώτης / CEO ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΑΕ
Παρ’ όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη, η έκθεση είναι πάρα πολύ καλή, με πολλούς επαγγελματίες. Είμαστε στην ελληνική αγορά αλλά μέσω της έκθεσης βρήκαμε νέους πελάτες. Έχουμε κάνει πρωταρχικές συμφωνίες κατά τη διάρκεια της Food Expo ενώ πήραμε μέρος σε b2b meetings με hosted buyers από Ιταλία, Λιβύη, Βραζιλία, Κύπρο με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα θετικό.
Απόστολος Μήττικας / Τμήμα πωλήσεων Ελλάδα – Cima (Βουλγαρία)
Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχουμε σε έκθεση Food Expo. Η φετινή είναι βελτιωμένη, πιο οργανωμένη, με περισσότερο κόσμο. Είχαμε πάρα πολλά meetings με διαφορετικές εταιρείες οι οποίες ενδιαφέρονται για τα προϊόντα μας. Η ελληνική αγορά είναι πολύ δυνατή και σημαντική για εμάς. Όσο αφορά στην οργάνωση, είμαστε εντυπωσιασμένοι.
Nikolai Jekov / CEO – Cima (Βουλγαρία)
Είναι πολύ καλά οργανωμένη η έκθεση και μας βοήθησε στο να φανεί το brand μας στην Ελλάδα. Είδαμε ότι η FOOD EXPO αποτελεί σημείο αναφοράς. Οι επαφές που κάναμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης είναι ποιοτικές και οι επισκέπτες στο stand μας ήταν επαγγελματίες, γνώριζαν ακριβώς τα προϊόντα που αναζητούσαν.
Salvatore Maugeri / CEO – Vetro Elite (Ιταλία)

Εγγραφείτε στο Newsletter μας