FoodExpo
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

Είπαν για τη FOOD EXPO 2023

Το υψηλό επίπεδο των εμπορικών επισκεπτών από ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η άρτια διοργάνωση της έκθεσης, αλλά και οι πολλές και σημαντικές εμπορικές επαφές που πραγματοποίησαν μονοπωλούν τις δηλώσεις των εκθετών της FOOD EXPO 2023.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη διοργάνωση. Ελπίζουμε μέσα από τις επαφές που κάναμε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης να συνάψουμε σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις. Στην έκθεση υπήρξε ένα πολύ καλό μείγμα από διαφορετικούς τύπους πελατών.
Andreas Schweiger / Head of Sales - Müller. Group (Γερμανία)
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που διαπιστώνουμε πως η έκθεση χρόνο με τον χρόνο γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Το να συμμετάσχουμε σε μια παγκόσμια έκθεση φαγητού όπως είναι η FOOD EXPO είναι πολύ σημαντικό για την προώθηση μας. Στη FOOD EXPO κάναμε κάποιες πολύ σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις με πολλές εταιρείες από διαφορετικές χώρες της περιφέρειας.
Mihaela Marlă / Marketing Manager - Prutul SA (Ρουμανία)
Στη φετινή FOOD EXPO η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Είμαστε ευχαριστημένοι με τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που προέκυψαν. Στόχος μας είναι να συμμετάσχουμε και στην επόμενη FOOD EXPO για να έχουμε τη δυνατότητα εκ νέου να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο την αξία των συνεργατών μας.
Κωνσταντίνος Λειβαδάρος / συνιδιοκτήτης - ELME FOOD AGENCIES (εταιρεία αντιπρόσωπος Vanlommel) (Ελλάδα)
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχομένη χρονιά συμμετέχουμε σε μία από τις πλέον πιο πετυχημένες εκθέσεις στην Ευρώπη, τη FOOD EXPO. Η εταιρεία VALLOMEN θέλοντας να δώσει βάση στην ελληνική αγορά συμμετέχει ξανά δίνοντας τη δυνατότητα να συναντήσουμε ξανά καλούς φίλους και συνεργάτες και με αυτό τον τρόπο να διευρύνουμε το πελατολόγιο μας ακόμα περισσότερο. Δίνουμε ραντεβού για τη FOOD EXPO 2024.
Ευστάθιος Γεμένης / συνιδιοκτήτης ELME FOOD AGENCIES- Αντιπρόσωπος Vanlommel
Η FOOD EXPO είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εκθέσεις στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών. Είμαι σχεδόν σίγουρή πως πολλές από τις 30 πολωνικές συμμετοχές του περιπτέρου μας βρήκαν αξιόλογους συνεργάτες.
Marta Szajbel – Nikolaou / Athens bureau chief Polish Investment & Trade Agency PFR Group (Πολωνία)
H  συμμετοχή μας, μας έδωσε την ευκαιρία να βρούμε νέες αγορές για τα προϊόντα μας. Η Food Expo Greece ήταν μια μεγάλη επιτυχία για εμάς, διότι το πρόγραμμα hosted buyers λειτούργησε πολύ καλά, και κάναμε πολλές συναντήσεις με σημαντικούς διανομείς.
Nieves Caro / Promotion Manager - Foods Castilla La Mancha (Ισπανία)
Η συμμετοχή μας στη FOOD EXPO είναι σημαντική διότι εδώ ερχόμαστε σε επαφή με καινούργιες εταιρείες και μπορούμε να παρουσιάσουμε τα προϊόντα των εταιρειών που εκπροσωπούμε. Οι εντυπώσεις μας είναι πολύ θετικές και είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία.
Freya Gkikas / Project manager, Commercial Counselor of Flanders in Greece (Βέλγιο)
Στο περίπτερο του Υπουργείου Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής εκπροσωπούμε τους Αμερικανούς παραγωγούς τροφίμων και γεωργικών προϊόντων και παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με προϊόντα, όπως βόειο κρέας, χοιρινό κ.λπ. Η FOOD EXPO μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους πελάτες μας και ανυπομονώ να είμαι εδώ στην επόμενη έκθεση.
Charles Rush / USDA, Regional Agricultural Attaché, Office of Agricultural Affairs, Πρεσβεία των ΗΠΑ (ΗΠΑ)
Η FOOD EXPO είναι σημαντική για το Ελληνο-ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας. Κι αυτό γιατί η έκθεση δίνει τη δυνατότητα να έρθουν ιταλικές εταιρείες από όλες τις περιφέρειες της Ιταλίας και να δουν την ελληνική αγορά έτσι ώστε να προωθηθούν και να κάνουν συνέργειες. Πρόκειται για μια έκθεση διεθνών προδιαγραφών, η οποία αντικατοπτρίζει πάρα πολύ καλά τους στρατηγικούς στόχους των ιταλικών εταιρειών στη νότια βαλκανική και μεσογειακή περιοχή.
Παναγιώτης Βαμβακάρης / Γενικός Γραμματέας του Ελληνο -ιταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου της Αθήνας (Ελλάδα)
Η παρουσία μας σε αυτή την έκθεση είναι σημαντική γιατί θέλουμε να αυξήσουμε τη συμμετοχή μας στην ελληνική αγορά κι έτσι η FOOD EXPO αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εμάς ώστε να έρθουμε σε επαφή με εταιρείες και αγοραστές από αυτή την περιοχή. Η έκθεση είναι μεγαλύτερη από ό,τι περίμενα, ενώ το πρόγραμμα hosted buyers μας έδωσε την ευκαιρία να συναντήσουμε πολλούς και αξιόλογους πελάτες.
Max Coello A. / Commercial Attaché – Director, Commercial Office of Ecuador in Italy (Ιταλία)
Η οργάνωση της έκθεσης ήταν πολύ καλή και κάναμε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες επαφές. Επιπλέον, το πρόγραμμα hosted buyers ήταν πολύ σημαντικό για τις εταιρείες που εκπροσωπούμε, διότι έγιναν συναντήσεις με αγοραστές και από πολλές άλλες χώρες εκτός από την Ελλάδα.
Chiara Petro / Director of Italian Trade Agency, Trade commissioner for Bulgaria, North Macedonia and Greece
Η FOOD EXPO είναι μια πολύ σημαντική έκθεση στον τομέα των τροφίμων. Οι εντυπώσεις μας είναι εξαιρετικές. Επιπλέον, οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο για τα αυστριακά προϊόντα και ευελπιστούμε να λάβουμε μέρος και στην επόμενη διοργάνωση.
Vera Harkiolakis / Draszczyk, Trade Specialist, Austrian Embassy Commercial Section, Advantage (Aυστρία)
Η FOOD EXPO είναι μια μοναδική έκθεση, συμμετέχουμε από την 1η της διοργάνωση και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Τα τελευταία δύο χρόνια συμμετέχουμε μέσω της πρωτοβουλίας ΕλλαΔΙΚΑ ΜΑΣ, που φέτος περιλαμβάνει 17 μεταποιητικές επιχειρήσεις. Τα ραντεβού με τους hosted buyers ήταν πολύ επιτυχημένα, κι αυτό είναι ένα από τα βασικά κριτήρια για την συμμετοχή μας.
Αθανασία Δάκου / CEO, ΗΛΙΟΣ
Η FOOD EXPO είναι ο πιο επιτυχημένος συνδυασμός για μια εταιρεία σαν τη δική μας που δραστηριοποιείται και στις εξαγωγές και στην εσωτερική αγορά, επειδή βρισκόμαστε κοντά σε συνεργάτες, είτε δυνητικούς, είτε υφιστάμενους. Στην έκθεση αυτή πάντα κλείνουμε πολύ σημαντικές συμφωνίες και για αυτό συμμετέχουμε πάντα.
Γιώργος Κωνσταντινίδης / National Sales Manager, ΙΟΝΙΚΗ
Η οργάνωση της FOOD EXPO είναι άριστη και η προσέλευση κόσμου πολύ υψηλή. Η έκθεση είναι εφάμιλλη εκθέσεων του εξωτερικού, μάς δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με στοχευμένο κοινό, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Θα συμμετέχουμε και στη FOOD EXPO 2024.
Αθανάσιος Κολοβός / Γενικός Διευθυντής, ΚΛΙΑΦΑ (ΔΟΥΜΠΙΑ)
Η FOOD EXPO μας άφησε τις πιο θετικές εντυπώσεις. Είδαμε αγοραστές από όλον τον κόσμο, μας επισκέφθηκαν υπάρχοντες πελάτες, και ήρθαν και αρκετοί νέοι, υποψήφιοι αγοραστές. Κάποιοι εξ αυτών ήταν decision makers, γεγονός που θα βοηθήσει σημαντικά τις μελλοντικές συζητήσεις.
Σάκης Ιγνατίδης / Export Director, ARABATZIS
Η FOOD EXPO είναι σίγουρα η καλύτερη έκθεση στην Ν.A. Ευρώπη και έχει πετύχει κάτι σημαντικό: να έρχονται αγοραστές από πολλές χώρες, πράγμα που ανεβάζει αυτόματα την ποιότητά της. Μας επισκέφτηκε κόσμος υψηλού επιπέδου και κάναμε συναντήσεις με πολλούς επαγγελματίες αγοραστές.
Ανανίας Καρακανίδης / CEO, Karpea
Άλλη μία σημαντική έκθεση της διοργανώτριας εταιρείας μέσα στο 2023. Εκθέτες και επισκέπτες είναι εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα των περιπτέρων και τη συνολική οργάνωση. Είμαι βέβαιος ότι του χρόνου θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα και η συμμετοχή. Είμαστε στο κοινό περίπτερο της ΕλλαΔΙΚΑ ΜΑΣ, το μεγαλύτερο της έκθεσης, το οποίο προβλέπω πως του χρόνου θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Άγις Πιστιόλας / Marketing & Exports Director, AGRINO - ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ
Η εντύπωση από την FOOD EXPO είναι μοναδική. Ειδικά φέτος υπάρχει διαφορά στην ποσότητα, αλλά και στην ποιότητα του κόσμου.
Κώστας Αβραμούλης / Εμπορικός Διευθυντής, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ - ΟΛΥΜΠΟΣ-ΤΥΡΑΣ-ΡΟΔΟΠΗ
Η οργάνωση της έκθεσης είναι πολύ καλή, είμαστε ευχαριστημένοι τόσο με την οργάνωση όσο και με το επίπεδο. Παρουσιάσαμε αρκετά νέα προϊόντα, ήρθαμε σε επαφή με πολλούς ανθρώπους και κάναμε νέες συμφωνίες. Θα είμαστε και στη FOOD EXPO 2024, να γνωρίσουμε νέο κόσμο και να κάνουμε νέες συμφωνίες.
Συλβάνα Πατέρα / Στέλεχος Πωλήσεων, ΤΣΑΝΟΣ ΑΕ
Η FOOD EXPO 2023 ήταν μια από τις καλύτερες που έχουν διοργανωθεί. Παρουσιάσαμε περισσότερα από 10 καινούργια προϊόντα, η επισκεψιμότητα ήταν σε καταπληκτικά επίπεδα και ο κόσμος ήταν πάρα πολύς.
Ιωάννης Σινιοσόγλου / Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, AGRIFREDA
Η συμμετοχή στην Food Expo ήταν για εμάς μονόδρομος. Οι εντυπώσεις είναι μόνο θετικές. Η φετινή συμμετοχή θεωρώ πως ήταν τεράστια, πολύ μεγαλύτερη από προηγούμενα χρόνια, και κάθε χρόνο νιώθω πως πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω. Το κίνητρο για να έρθουμε ήταν η ανταπόκριση των πελατών από το εξωτερικό.
Λεωνίδας Στρατιδάκης / General Manager, Bio-ΥΓΕΙΑ ΑΕ
Φέτος συμμετείχαμε για πρώτη φορά και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από αυτήν την απόφαση. Κάναμε εποικοδομητικές συναντήσεις με παλιούς πελάτες, γνωρίσαμε νέους, αλλά γνωρίσαμε και νέους προμηθευτές, κάτι που μας εξέπληξε θετικά. Επίσης, κάναμε σημαντικά b2b meetings, καθώς το δυνατό σημείο της έκθεσης ήταν το b2b.
Ξενοφών Λουράντος / CEO, Vassiliou Trofinko SA
Η FOOD EXPO καλύπτει μεγάλο φάσμα στη βιομηχανία των τροφίμων. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή μας, επειδή κάθε χρόνο παρουσιάζουμε τα νέα της εταιρείας, συσφίγγουμε τις σχέσεις μας με τους υπάρχοντες πελάτες και γνωρίζουμε νέους. Κλείσαμε εμπορικές συμφωνίες και μας περιμένει αρκετή δουλειά μετά την έκθεση, ώστε να χτίσουμε πάνω στις επαφές που δημιουργήσαμε.
Ευάγγελος Τζανίδης / Αντιπρόεδρος & CEO, Tzanidis Food Ingredients Σ. Τζανίδης Α.Ε.
Η FOOD EXPO 2023 είναι μια άρτια διοργανωμένη έκθεση, με εύκολη πρόσβαση σε αγοραστές, εκθέτες και καταναλωτικό κοινό. Με τη συμμετοχή μας, είχαμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε πολλές συναντήσεις με αγοραστές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ενώ έγιναν και αρκετά b2b meetings και κλείστηκαν σημαντικές συμφωνίες.
Κωνσταντίνος Λαγάκης / CEO, ΛΑΓΑΚΗΣ Κ. και ΣΙΑ ΟΕ
Τα τελευταία χρόνια, η FOOD EXPO είναι ένα μεγάλο εμπορικό γεγονός. Η πληθώρα εκθετών και ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών, αλλά κυρίως η ποιότητά τους, βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Η εξωστρέφεια της έκθεσης ταιριάζει πολύ στην φιλοσοφία της επιχείρησής μας, η οποία απευθύνεται κυρίως σε αγορές του εξωτερικού.
Νίκος Καλλιώνης / Διευθυντής Πωλήσεων, Φάρμα Ελασσόνας
Η FOOD EXPO είναι η καλύτερη έκθεση στα Βαλκάνια και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη, με άψογη οργάνωση από τους διοργανωτές και πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Εμείς, ως πολυεθνική, με έξι θυγατρικές εκτός Ελλάδας, διαπιστώνουμε με χαρά πως έχουν έρθει αγοραστές από τις χώρες που έχουμε παρουσία.
Γιάννης Καλλάς / CEO, Kallas
Η FOOD EXPO 2023 είναι η πιο επιτυχημένη έκθεση μέχρι τώρα, με στοχευμένους αγοραστές και επισκέπτες. Πιστεύω πως όσες ελληνικές επιχειρήσεις έχουν εξωστρέφεια πρέπει να είναι σε αυτήν την έκθεση.
Πλάτων Μαρλαφέκας / Vice President της ΛΟΥΞ - ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ
H FOOD EXPO 2023 είναι η πλέον επιτυχημένη. Έχουμε συμπληρώσει όλα τα ραντεβού, ήμασταν fully booked καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης, κι αυτό μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως. Μέσω του προγράμματος των hosted buyers πραγματοποιούμε συγκεκριμένα ραντεβού, κι αυτό αποτελεί την είσοδό μας στο οργανωμένο λιανεμπόριο, που είναι ο βασικός μας στόχος.
Άννα Κοτσάντα / PR, Events & Exhibitions Executive Παλίρροια
Άριστες εντυπώσεις για ακόμα μια χρονιά. Η FOOD EXPO είναι άρτια σε όλα τα επίπεδα και διευκόλυνε συναντήσεις με σημαντικούς decision makers από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για τη δική μας εταιρεία, η έκθεση αποτελεί θεσμό, από την προετοιμασία της, ως τη συμμετοχή και τα αποτελέσματα. Ειδικά φέτος, τα αποτελέσματα έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Θανάσης Μαναβής / Sales Director, Φάρμα Κουκάκη
Η φετινή οργάνωση της FOOD EXPO ήταν καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Μας δόθηκε η δυνατότητα να δείξουμε καινοτόμα προϊόντα σε νέους αγοραστές και να διευρύνουμε το πελατολόγιό μας. Φέτος παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το Μοσχάρι Ελληνικής Εκτροφής Παραγωγής Νιτσιάκος, για το οποίο οι αγοραστές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Νίκος Αλεξιάδης / Eμπορικός Διευθυντής, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΕΒΕ
Η FOOD EXPO είναι μια διοργάνωση με εκτεταμένη προβολή στα μέσα επικοινωνίας, έχει εξαιρετική οργάνωση και υποστηρικτικές λειτουργίες που καλύπτουν τις ανάγκες εκθετών και επισκεπτών. Μπορέσαμε να προγραμματίσαμε ραντεβού με hosted buyers, λαμβάνοντας υπόψη τοπικές ιδιαιτερότητες, διατροφικές συνήθειες και νέες τάσεις, και καταφέραμε να κλείσουμε συμφωνίες σε στοχευμένες γεωγραφικές περιοχές. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συμμετείχαμε.
Γιάννης Μαυρίκος / Διεύθυνση Πωλήσεων Οργανωμένου Λιανεμπορίου JANNIS
Η FOOD EXPO 2023 βρίσκει το δικό μας προϊόν ιδιαίτερα ανανεωμένο, σε ταυτότητα, επικοινωνία, και με πολλά νέα, καινοτόμα προϊόντα. Πριν ακόμα ξεκινήσει η έκθεση, μέσω της ειδικής πλατφόρμας, κάναμε ρεκόρ σε προγραμματισμένες συναντήσεις και το feedback που λάβαμε από δυνητικούς πελάτες και συνεργάτες ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Δήμητρα Τζίκα / Διευθύντρια εξαγωγών KONBA
Η FOOD EXPO εξελίσσεται σε μια έκθεση με διεθνή χαρακτήρα. Συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν επισκεφθεί το περίπτερό μας με πολύ θετικά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε πολλά νέα προϊόντα και να αυξήσουμε το πελατολόγιό μας.
Κώστας Τζιωρτζιώτης / Πρόεδρος & CEO ΒΙΟΛΑΝΤΑ
Οι εντυπώσεις από την οργάνωση της FOOD EXPO 2023 είναι εξαιρετικές. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε συνεργάτες, νέους και παλιούς και να κλείσουμε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. Η FOOD EXPO είναι μια έκθεση σταθμός, για το τρόφιμο αλλά και για τη δική μας εταιρεία.
Ειρήνη Καραμιχαλάκου / Marketing Manager ΝΙΚΑΣ
Φέτος στη FOOD EXPO συναντήσαμε πολλούς από τους υπάρχοντες πελάτες μας και διαπιστώσαμε ενδιαφέρον από πολλούς επισκέπτες, κυρίως από το εξωτερικό, με τους οποίους θα διερευνήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας. Είχαμε πολλές συναντήσεις και κλείσαμε αρκετές συμφωνίες.
Όμηρος Πασιόπουλος / Υπεύθυνος Αγορών OMIROS
Για μια ακόμα χρονιά, τα αποτελέσματα που έχουμε από τη συμμετοχή μας στην FOOD EXPO είναι πέραν των προσδοκιών μας. Το feedback που παίρνουμε τόσο από πελάτες, όσο και από συνεργάτες είναι πως έχει ανέβει πολύ το επίπεδο της έκθεσης, τόσο ως προς το κατασκευαστικό κομμάτι, όσο και την ποιότητα των επαφών.
Γιώργος Ράπτης / Διευθυντής Εξαγωγών Melissa - Kikizas
Η FOOD EXPO είναι πολύ σημαντική για τις σλοβάκικες εταιρείες, επειδή προσφέρει μια μεγάλη πλατφόρμα γνωριμιών με επιχειρήσεις από όλη τη Νότια Ευρώπη. Η φετινή διοργάνωση είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και τα b2b meetings έγιναν με ιδιαίτερη επιτυχία, όλες οι σλοβάκικες επιχειρήσεις που συμμετείχαν είναι πολύ ευχαριστημένες.
Γιάννα Παλάτοβα / Υπεύθυνη Εμπορικού Τμήματος Πρεσβεία της Σλοβακίας
H FOOD EXPO είναι μια πολύ σημαντική έκθεση και για τη bell Hellas αλλά και για τη bell group γενικότερα. Έχουν επισκεφθεί πολλά άτομα το περίπτερό μας και έχουμε κάνει πολύ καλές συζητήσεις. Οι επισκέπτες αποτελούνται από πολλές κατηγορίες ανθρώπων και αυτό είναι αξιοσημείωτο για εμάς επειδή τα προϊόντα μας απευθύνονται σε ενήλικους, παιδιά, γονείς και “καλύπτουν” όλες τις ηλικίες.
Benjamin Breton / Country Manager - Fromageries bel Hellas AE (Γαλλία)
H FOOD EXPO είναι μία πολύ σημαντική έκθεση για εμάς επειδή η εταιρεία μας εστιάζει στην ελληνική αγορά. Δίνουμε το παρών σε αυτή την έκθεση εδώ και πολλά χρόνια και διαπιστώνουμε ότι διαρκώς καλυτερεύει. Πιο συγκεκριμένα, η «κίνηση» αυξάνεται χρόνο με το χρόνο και είναι αρκετά βελτιωμένη τόσο ως προς την ποσότητα όσο και ως προς την ποιότητα των επισκεπτών. Αυτό κάνει την FOOD EXPO “must” για να την εντάσσουμε κάθε χρόνο στο επαγγελματικό μας πρόγραμμα.
Pablo Barcia Arias / Export Area Manager - Gullón Biscuits SA (Ισπανία)
H FOOD EXPO είναι μια έκθεση η οποία μας βοηθάει να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας στην Ελλάδα, για αυτό και συμμετέχουμε. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης συναντηθήκαμε με επισκέπτες από διαφορετικά μέρη της χώρας. Έχουμε πολλά καινούργια ιδιαίτερα προϊόντα και η FOOD EXPO μας βοήθησε αρκετά ώστε να τα παρουσιάσουμε σε αυτή την αγορά.
Said Murat / Brand Manager - Damak Food SP ZOO (Τουρκία)

Εγγραφείτε στο Newsletter μας