FoodExpo
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

Είπαν για τη FOOD EXPO '23

Οι εξαιρετικές δηλώσεις για τη FOOD EXPO 2023, αποδεικνύουν περίτρανα πως αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Δηλώσεις Ξένων Αγοραστών

Η FOOD EXPO με έχει εντυπωσιάσει, μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και αποτελεί εξαιρετική πηγή για ευρωπαϊκά προϊόντα. Συμμετέχει μεγάλος αριθμός γαλακτοκομικών εταιρειών, ανάμεσα στις οποίες ψάχνω για ελληνικό γιαούρτι, φέτα.
James Lin / Head of Retail Manager Trade-Pro Food Distribution PTE Ltd.
Η διοργάνωση της FOOD EXPO είναι πολύ επαγγελματική, μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα πάντα. Ο αριθμός των εταιρειών είναι αναπάντεχος και η ποιότητα των προϊόντων που έχω δει μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακή. Ήδη από την πρώτη μέρα βρήκα κάποια από τα προϊόντα που έψαχνα.
T Sanjay Wadhwani / Director Wanis International Foods Ltd
Αυτό που με εντυπωσιάζει στην FOOD EXPO είναι η μεγάλη συμμετοχή από πολλές χώρες. Μου φαίνεται εκπληκτικό το γεγονός πως βρήκα εντελώς νέα προϊόντα, προϊόντα που δεν περίμενα, όπως η «ζάχαρη» που χρειάζεται μόνο ένα γραμμάριο αντί για πέντε. Αυτό το προϊόν θα το παρουσίαζα στη δική μας αγορά.
Hari Varijakshan / Managing Director Midfield Oil and Gas Equipment
Έχω εντυπωσιαστεί από το μέγεθος της έκθεσης. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεγαλύτερος από ό,τι περίμενα και η ποιότητα είναι επίσης πολύ καλή, κι αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό. Εδώ και καιρό έψαχνα συγκεκριμένες επώνυμες εταιρείες, όπως οικογενειακές επιχειρήσεις με μεγάλη ιστορία, και τις βρήκα εδώ. Ως ειδικός στο branding, χαίρομαι πολύ που επισκέφτηκα την FOOD EXPO.
Alina Skalyga / Head of Marketing & Product Development Parmigiano Group
Η έκθεση είναι πολύ καλά οργανωμένη, από τα εισιτήρια ως τα Halls, που ήταν οργανωμένα ανά κατηγορία προϊόντων. Μόνο την πρώτη μέρα είχα γεμίσει μια ολόκληρη τσάντα δείγματα και καταλόγους. Είμαι απόλυτα εντυπωσιασμένος και ικανοποιημένος με την ποιότητα των προμηθευτών. Αυτή ήταν η πρώτη μου FOOD EXPO και σκοπεύω να ξανάρθω.
Georges Pelsser / Procurement Manager Arwem Food Group
Το πρόγραμμα Hosted Buyers είναι απλά εξαιρετικό, θεωρώ ότι η FOOD EXPO 2023 είναι τεράστια επιτυχία. Έχω δει εξαιρετικά προϊόντα με καινοτόμες συσκευασίες και σε σύγκριση με πέρυσι, βλέπω πως συμμετέχουν περισσότερες εταιρείες. Η έκθεση σίγουρα καλύπτει όλα τα προϊόντα που έψαχνα.
Aqeel Shahzad / COO Hightower International Ltd
Η συνολική μου εντύπωση από την FOOD EXPO είναι πολύ καλή και ειδικά ως προς τις προγραμματισμένες συναντήσεις, που είναι πάντα στην ώρα τους. Εάν κανείς έρχεται από μια ξένη χώρα, είναι πολύ εύκολο να παρακολουθήσει αυτήν την έκθεση. Ήρθαμε εδώ χωρίς κάποιον ιδιαίτερο στόχο και όντως ανακαλύψαμε προϊόντα που δεν γνωρίζουμε στη Γαλλία.
Laurent Delberghe / Sales Director Transgourmet France
Ολόκληρη η έκθεση ήταν τέλεια. Mπορώ να πω ότι αποκομίσαμε περισσότερα από ό,τι περιμέναμε. Είναι η πρώτη μας φορά στην Ελλάδα. Ως Ινδοί έμποροι λιανικής, αγοράζουμε πολλά προϊόντα, από εδώ και πέρα η Ελλάδα θα γίνει σημαντικό κομμάτι του ταξιδιού μας.
Hameed Khan / Head - Strategy & Brand Alliances, Premium Grocery Business Reliance Retail Limited
Η εντύπωση από την FOOD EXPO είναι εξίσου καλή με την εντύπωση που έχω όταν επισκέπτομαι εκθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, και οι εκθέτες είναι πολύ ενημερωμένοι. Έψαχνα για καινοτομία και βρήκα προϊόντα με τα οποία μπορώ να δουλέψω, όπως ελληνικά βότανα και καρυκεύματα. Αυτή ήταν η πρώτη μου FOOD EXPO και χαίρομαι που ήρθα.
Yasser Chehayeb / Purchasing & Development Wisk Co.
Χρόνο με το χρόνο, η FOOD EXPO βελτιώνεται. Ήμουν εδώ το 2017 και βλέπω πολλές θετικές αλλαγές. Βρήκα τα προϊόντα που έψαχνα και έχω ολοκληρώσει συμφωνίες με εξαγωγείς. Σε αυτήν την μεριά της Ευρώπης, η FOOD EXPO κάνει εξαιρετική δουλειά και πιστεύω ότι πρέπει να έρθουν περισσότεροι εκθέτες, να φιλοξενηθούν περισσότερα προϊόντα.
Murali R. Parthasarathy / CEO Dhanya Associates
Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και είναι όλα υπέροχα. Στην FOOD EXPO βρήκα καλά, ποιοτικά τρόφιμα και καλούς συνεργάτες. Η εταιρεία μου εισάγει ήδη ελληνικό ελαιόλαδο, ενώ έχω βρει και άλλα προϊόντα, ώστε να επεκτείνω το χαρτοφυλάκιό μας. Θα ήθελα να έρθω ξανά, για να βρω περισσότερα νέα πράγματα.
Sunyoung Hwang / Co-Founder Bringbit
Υπάρχει τεράστια προσφορά ως προς τον αριθμό των εταιρειών, επομένως η ουσιαστική δουλειά για κάποιον που επισκέπτεται την FOOD EXPO είναι να επιλέξει τις κατάλληλες. Όσο για την οργάνωση, δεν υπήρχε πουθενά ουρά, όλα γίνονται γρήγορα, το επίπεδο εξυπηρέτησης είναι πολύ καλό. Σίγουρα θα συνιστούσα την εμπειρία αυτή.
Eduardo Napolitano / R&D and Innovation Manager Atlante SRL
Η FOOD EXPO ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και η διοργανώτρια εταιρεία κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει τους Hosted Buyers. Η πλατφόρμα μας βοήθησε πολύ να βρούμε τα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν. Κάθε χώρα έχει τη μοναδική της κουλτούρα και μου αρέσει πολύ η ιδέα να παρουσιάσω την Ελληνική Κουζίνα στην Αρμενία.
Alin Masrlian / General Manager Sharoyan – Sarian LLC
Η Food Expo είναι πολύ καλά οργανωμένη σε κάθε λεπτομέρεια. Ήμουν εδώ πριν από 5 χρόνια, και νιώθω σαν να ήταν χθες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ποσότητα των προϊόντων. Βρήκα όλα τα προϊόντα που ήθελα να πάρω για γευσιγνωσία στο σπίτι, και ακόμη περισσότερες εναλλακτικές.
Arturas Necejauskas / UAB Strateginiu Projektu Vystymo
Είναι η πρώτη μας FOOD EXPO και βλέπουμε πολλά φανταστικά προϊόντα, οικογενειακές επιχειρήσεις και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ψάχναμε για κάθε είδους προϊόντα για εισαγωγή και διανομή στη ρουμανική αγορά. Βρήκαμε πολλά, καθώς και επιπλέον προϊόντα που δεν είχαμε στο μυαλό μας. Στην FOOD EXPO σίγουρα πετύχαμε τον επιχειρηματικό μας στόχο.
Iuliana Lutu / Sales Director Elenim Style SRL
Η μεσογειακή διατροφή είναι η πιο δυνατή στον κόσμο και η Ελλάδα έχει το καλύτερο γιαούρτι και θυμαρίσιο μέλι. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να συνεργαστούμε, ως γειτονικές χώρες, για να συμβουλεύσουμε τον κόσμο για τη σημασία του να τρώει και να επιλέγει σωστά. Στην έκθεση είδα πολλά βιοτεχνικά και βιομηχανικά προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας.
Michal Ansky / food journalist Israel Farmers’ Market Port Market
Η ποιότητα των προϊόντων είναι εξαιρετική. Ήρθα για φρέσκο ψάρι και γιαούρτι, και βρήκα τα προϊόντα που έψαχνα. Από την έκθεση πήρα ιδέες για την επιχείρησή μου, ειδικά ως προς τους τρόπους προβολής των τροφίμων.
Avi Ravid / Owner Victory Supermarket Chain LTD
H FOOD EXPO είναι κορυφαίας ποιότητας έκθεση και πραγματικά, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με την ελληνική αγορά, αλλά βρίσκω την Ελλάδα πολύ συναρπαστική σε προϊόντα, ποικιλία και φυσικά ποιότητα, η οποία είναι πολύ σημαντική για μένα.
Assaf Shamay / Owner SmartShip Consulting
Είμαστε εδώ φέτος λόγω της εξαιρετικής εμπειρίας που είχαμε πέρυσι. Αυτή είναι η πρώτη επίσημη συνεργασία ως διμερές Εμπορικό Επιμελητήριο, με την διοργανώτρια εταιρεία, αλλά δεν θα είναι η τελευταία. Με εντυπωσιάζει ο αριθμός των συμμετεχόντων, τα προϊόντα, η συνολική αξία, ακόμη και προϊόντα που βλέπω εδώ για πρώτη φορά, παρόλο που ταξιδεύω τόσο συχνά στην Ελλάδα.
Cobi Bitton / CEO Israel-Greece Chamber of Commerce
Η γκάμα των προϊόντων είναι ικανοποιητική και υπάρχουν νέα προϊόντα και τάσεις που μπορεί κανείς να δει. Η FOOD EXPO είναι μια δυναμική έκθεση, με πολλούς μικρούς παραγωγούς που θέλουν να εξάγουν και να δείξουν τι έχει να προσφέρει η Ελλάδα.
Simon Robert / CEO El Mercado – The Chef’s Market
Μια καλά οργανωμένη έκθεση, πολύ επικεντρωμένη, προφανώς, στο ελληνικό φαγητό. Είναι η πρώτη μου φορά στην FOOD EXPO, και βρήκα όλα όσα έψαχνα, κυρίως ελαιόλαδο, κρασί και προϊόντα σνακ. Είχα περίπου 20 πολύ καλές συναντήσεις, και πιστεύω ότι τουλάχιστον 10 με 15 από αυτές θα καταλήξουν σε επιχειρηματικές συμφωνίες.
Thomas Augustin / CEO Fine Foods Brokers & Consultancy

Εγγραφείτε στο Newsletter μας