Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

16-18 Μαρτίου 2019

METROPOLITAN EXPO

Είπαν για την FOOD EXPO '18

Οι εξαιρετικές δηλώσεις των επισκεπτών της FOOD EXPO 2018, αποδεικνύουν περίτρανα πως αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων & Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Από τις επαφές που κάναμε εδώ μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι θέλουμε σίγουρα να είμαστε και του χρόνου στην FOOD EXPO για να εκθέσουμε τα προϊόντα μας. Είχαμε πολλούς πελάτες τόσο από την ελληνική αγορά όσο και από την Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση.
Pasquale Cinieri | Γενικός Διευθυντής / La Gioia Bella, Ιταλία
Είχα έρθει στην FOOD EXPO και πριν τρία χρόνια και επέστρεψα γιατί πιστεύω ότι πρόκειται για μία καλά οργανωμένη έκθεση. Επιπλέον, οι εκθέτες είναι πολύ ενδιαφέροντες -υπάρχει μία μείξη από πολύ μεγάλες εταιρείες και πιο μικρούς παραγωγούς, γεγονός που είναι πολύ καλό για εμάς τους εισαγωγείς.
Catherine Fogel | Υπεύθυνη Αγορών & Προμηθειών / C&E Gastro Import, Δανία
Οι συναντήσεις ήταν πολύ υψηλής ποιότητας. Βλέποντας τα προϊόντα στην έκθεση, πιστεύω πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνουμε συνεργασίες. Θα επιστρέψω σίγουρα. Έχω επισκεφθεί τις εκθέσεις SIAL, ANUGA, PLMA και πολλές άλλες, και πιστεύω ότι η ιδέα του προγράμματος «hosted buyers» και ο τρόπος που διοργανώνετε τις συναντήσεις με τους αγοραστές και τους εκθέτες είναι πραγματικά μοναδικά.
Ahmed Sherif | Υπεύθυνος Εισαγωγών-Εξαγωγών / ORKIDIA - Αυστρία
Η έκθεση ήταν καταπληκτική! Βρήκαμε τα προϊόντα που ψάχναμε. Φαίνεται ότι θα συνεργαστούμε με πολλούς νέους συνεργάτες. Έχουμε αρκετούς συνεργάτες από την Ελλάδα. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι η έκθεση αυτή θα μεγαλώσει και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
Νικόλας Νικολάου | Διευθυντής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων / MEDITERRANEAN GYROS PRODUCTS INC., ΗΠΑ
Είναι η πρώτη μου φορά στη FOOD EXPO, και μου άρεσε πραγματικά. Είναι πολύ καλά οργανωμένη. Έχω πάει σε πολλές εκθέσεις τροφίμων σε όλο τον κόσμο, και η συγκεκριμένη είναι πολύ καλά οργανωμένη, πολύ επαγγελματική και σίγουρα στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες μεγάλες εκθέσεις τροφίμων.
Jacqui Poulier | Proprietor / ALATONERO, Αυστραλία
Φέτος η έκθεση ήταν πολύ μεγαλύτερη από ότι τα τελευταία δύο χρόνια. Ο αριθμός των επισκεπτών είναι μεγαλύτερος και η έκθεση είναι εξαιρετικά οργανωμένη.
Ahmed Adel Ghanem | Regional Purchasing Manager / AMERICANA, Σαουδική Αραβία
Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την έκθεση και πιστεύω πως οι συναντήσεις με τους παραγωγούς πήγαν πολύ καλά.
John Koneos | Formulator / SCHINOUSSA SUPER FOODS - NUTRITION BY NATURE, ΗΠΑ
Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι τη FOOD EXPO. Πρόκειται για μία εκπληκτική έκθεση. Έχω πάει σε πολλές εκθέσεις στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ, στη Βαλτιμόρη, στην Καλιφόρνια, κ.λπ. Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκθέσεις, η ελληνική έκθεση είναι πολύ καλά οργανωμένη, καθαρή, εξαιρετικά φιλική, εξαιρετικά επαγγελματική και τα προϊόντα υπερβαίνουν κατά πολύ τα πρότυπα που έχω δει σε άλλες χώρες.
Ahmed Khalifa | Partner & Sales director / Caliph general trade, Ουγγαρία
Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και στη συγκεκριμένη έκθεση. Είναι πολύ μεγαλύτερη από τις προσδοκίες μου. Γενικότερα, η οργάνωση και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Συναντηθήκαμε με διάφορες εταιρείες και είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι υπήρχαν πολλές οικογενειακές επιχειρήσεις.
Frederik Keutzer | Brand manager / OTTOSUENSON, Δανία
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις συναντήσεις που πραγματοποιήσαμε. Είδαμε ενδιαφέροντα κρασιά, ωραίες παραγωγές, καλές τιμές. Η διοργάνωση ήταν πολύ επαγγελματική. Η έκθεση είναι πολύ καλά οργανωμένη, τα πάντα λειτουργούν τέλεια. Σε σχέση με αρκετές άλλες εκθέσεις που έχω επισκεφθεί, θα έλεγα ότι είναι σίγουρα στο ίδιο επίπεδο με τις διεθνείς εκθέσεις.
Amr Daoud | Managing Director / ABU DAOUD, Αίγυπτος
Η FOOD EXPO ήταν για μένα μία τεράστια εμπειρία. Είναι η τρίτη φορά που την επισκέπτομαι, και αναμένω ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία τα επόμενα χρόνια. Κατά τη γνώμη μου, πολύ σύντομα θα είναι στο επίπεδο της ANUGA.
Wael Abu Awwad | Founder & CEO / WAEL ABU AWWAD, Ιορδανία
Είναι μία εκπληκτική ευκαιρία να γνωρίσεις Έλληνες και διεθνείς προμηθευτές. Η έκθεση μεγαλώνει κάθε χρόνο. Βλέπουμε τις διαφορετικές τάσεις και το μέγεθος των επισκεπτών. Οι συναντήσεις που κάναμε ήταν πολύ επιτυχημένες.
Katherine Guerron | CEO / KINUWA ANCESTRAL FOODS, Εκουαδόρ
Είναι η πρώτη μου φορά στην FOOD EXPO. Φαίνεται να είναι μία πολύ καλά οργανωμένη έκθεση.
Svelta Nenkova | Manager / Stelly Style, Βουλγαρία
Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την έκθεση. Η FOOD EXPO είναι τέλεια οργανωμένη. Είδαμε πολλές ενδιαφέρουσες εταιρείες και προϊόντα. Τα πάντα ήταν οργανωμένα τέλεια.
Renata Kociuba – Ganscezew | Foreign trade Manager / HRISI – 99, Βουλγαρία
Όσον αφορά τη Νότια Ευρώπη, αυτή η έκθεση προσφέρει κάποιες μοναδικές ευκαιρίες.
Fertice Miller III | Διευθυντής / Transcape Trade East PLC, Κένυα
Η FOOD EXPO μου άρεσε πάρα πολύ. Πρόκειται για μία σοβαρή έκθεση. Συναντηθήκαμε με πολλούς προμηθευτές μας και φέτος μάλιστα έφερα μαζί και κάποιους από την ομάδα μου. Βρήκα τα περισσότερα από τα προϊόντα που έψαχνα και όχι μόνο από τους κλασικούς προμηθευτές μας, αλλά και από άλλες εταιρείες.
Simon Pun | Πρόεδρος & CEO / Pace Supply Chain Int'l Ltd, Κίνα
Θέλω οπωσδήποτε να ξαναέρθω και του χρόνου και αυτή τη φορά να φέρω μαζί και το αφεντικό μου, την ιδιοκτήτρια των εστιατορίων. Θα μπορούσε σίγουρα τόσο η ίδια όσο και η εταιρεία της να επωφεληθεί από τα προϊόντα που υπάρχουν εδώ. Ήταν πραγματικά φανταστική έκθεση!Ήρθα στην FOOD EXPO με αρκετά χαμηλές προσδοκίες σχετικά με τα προϊόντα που έψαχνα. Βρήκα όλα όσα έψαχνα αλλά και πολύ περισσότερα είδη τα οποία ποτέ δεν φανταζόμουν.
Shane Mayson | Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης / JL Restaurant Group, ΗΠΑ
Είχα έρθει στην έκθεση και πέρσι. Ήταν τόσο καλή που έπρεπε να ξαναέρθω.Έχω την αίσθηση ότι η έκθεση βελτιώνεται συνεχώς. Όταν την επισκέφθηκα χθες, είδα περισσότερους εκθέτες και πιο ενδιαφέροντα προϊόντα από πέρσι.
Sebastian Nestler | CEO / Nestler Handelsmarken GmbH, Γερμανία
Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να πάρω μια ιδέα για ελληνικά προϊόντα τα οποία μέχρι στιγμής δεν ήξερα.
Sheenivasan G | Executive Chef / Radisson Blue Plaza Delhi, Ινδία
Μέχρι στιγμής η έκθεση ήταν εξαιρετική. Είναι η δεύτερη ημέρα μου εδώ και έχω ήδη δει εξαιρετικούς ανθρώπους, πιθανούς συνεργάτες με τους οποίους πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε.Βρήκα προϊόντα τα οποία αρχικά δεν τα έψαχνα, αλλά ανήκουν σε μια μοναδική κατηγορία, οπότε κέντρισαν το ενδιαφέρον μου. Από τις δεκαπέντε συναντήσεις που κάναμε, πιστεύω ότι τουλάχιστον οι έξι ενδέχεται να καταλήξουν σε συμφωνίες μέσα στους επόμενους έξι μήνες.
Sam Haddad | Ιδιοκτήτης / Cluster Goods inc., ΗΠΑ
Κάθε χρόνο εντυπωσιάζομαι όλο και περισσότερο από την εξέλιξη της έκθεσης. Την πρώτη φορά που ήρθα, ανακάλυψα τι προϊόντα υπήρχαν. Τη δεύτερη, είδα την ποιότητα να βελτιώνεται απίστευτα και φέτος είδα ότι η ποιότητα εξακολουθεί να είναι υψηλή, ενώ μπαίνει στο παιχνίδι και μια νέα γενιά παραγωγών. Ανυπομονώ για τις εκπλήξεις που θα μας επιφυλάξει η επόμενη FOOD EXPO!
Olivier Wittmann | Ιδιοκτήτης / Millissime, ΗΠΑ
Ήρθα στην FOOD EXPO προκειμένου να βρω περισσότερα ελληνικά προϊόντα για την κινέζικη αγορά. Κάναμε κάποιες καλές επαφές με ελληνικές εταιρείες και ελπίζω αυτές οι επαφές σύντομα να καταλήξουν σε συνεργασίες. Οπότε, ναι, σκοπεύω να έρθω και του χρόνου στην έκθεση.
Jonathan Luo | Γενικός Διευθυντής / Shanghai Brilliant Rainbow Trading Co. Ltd, Κίνα
Η FOOD EXPO ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να βρω μια πλειάδα από αυθεντικούς Έλληνες παραγωγούς κάτω από την ίδια στέγη.Βρήκα πολλά προϊόντα που δεν περίμενα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι τόσοι παραγωγοί και επιχειρήσεις θα ήταν έτοιμοι να εξάγουν εκτός Ελλάδος.
Arn Grashoff | Διευθυντής Αγορών & Marketing / European Imports inc., ΗΠΑ
H FOOD EXPO είναι τεράστια! Νόμιζα ότι θα είναι μόνο μερικά περίπτερα, αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το μέγεθός της. Η Ελλάδα είναι γνωστή για τα ποιοτική της προϊόντα -κυρίως στα Τρόφιμα. Βασικός μου στόχος είναι να κλείσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα συμφωνίες ώστε να αυξήσω τον όγκο των ελληνικών προϊόντων της εταιρείας μας και να έρθω πάλι του χρόνου με νέες προτάσεις για να κάνω κι άλλες δουλειές.
Alejandro Nishimura Gomez | Υπεύθυνος Εισαγωγών / Meximport Food, Μεξικό
Πιστεύω ότι η έκθεση είναι καλύτερη φέτος από τις προηγούμενες χρονιές. Βρήκαμε κάποια προϊόντα που ψάχναμε, αλλά και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία μπορεί να μην ταιριάζουν στην αιγυπτιακή αγορά αυτή τη στιγμή, αλλά που πραγματικά μας εντυπωσίασαν. Δεν βλέπω την ώρα να ξανάρθω του χρόνου.
Amged Elfar | Αντιπρόεδρος / Far Trading Co, Αίγυπτος
Πιστεύω ότι η FOOD EXPO είναι μια πολύ μεγάλη και πολύ σημαντική έκθεση. Μια έκθεση όπου μπορεί κανείς να βρει παραγωγούς προϊόντων της εξαιρετικής ελληνικής γαστρονομίας.Είναι πολύ σημαντικό να επεκτείνουμε τις εμπορικές σχέσεις που ξεκίνησαν εδώ, σε αυτή την έκθεση. Θα ξαναέρθω σίγουρα.
Elkin Escobar | Εμπορικός Διευθυντής / Mesa Italiana, Κολομβία
Πρόκειται για μία εξαιρετική έκθεση και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχει για όλους μας καλύτερα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Σε σύγκριση με άλλες μεγάλες εκθέσεις όπως η Anuga ή η SIAL, εγώ προτιμώ να έρχομαι σε περιφερειακά σόου όπως η FOOD EXPO όπου μπορείς να έρθεις σε επαφή με πολύ καλές εταιρείες και να βρεις φοβερές εμπορικές ευκαιρίες. Είμαστε σε τροχιά να κλείσουμε συμφωνίες με δύο εταιρείες, ενώ έχουμε ήδη συνεργασίες με κάποιες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, πάντα ψάχνουμε για νέες προτάσεις ώστε να επεκτείνουμε τo επιχειρηματικό μας χαρτοφυλάκιο.
Muhittin Tayli | Γενικός Διευθυντής / Matvarlden, Σουηδία
Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και που βλέπω τόσους προμηθευτές, καθώς και τόσο μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα. Πιστεύω ότι σίγουρα θα βρω κάτι ενδιαφέρον.
Maggie Yin | Γενική Υποδιευθύντρια / Shanghai Yifu Food Co, Κίνα
Ερχόμαστε εδώ τα τελευταία τρία χρόνια. Η έκθεση μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάθε χρονιά και εντυπωσιάστηκα με τα hall με τρόφιμα, τα οποία έχουν μεγαλώσει τρομερά μέσα σε λίγα χρόνια.
Gustavo Furtado | Γεν. Διεθυντής Foodservice / Abdullateef Khalid AlAujan Food Stuff Est., Μπαχραίν
Αυτή είναι η τρίτη μας επίσκεψη στη FOOD EXPO και ειλικρινά εντυπωσιαστήκαμε γιατί ο αριθμός των εκθετών αυξήθηκε αρκετά σε σχέση με το παρελθόν, κάτι που δίνει μια θετική εικόνα. Θέλουμε να ξαναέρθουμε.
Stephanie D’Souza | Διευθύντρια Ανάπτυξης / Abdullateef Khalid AlAujan Food Stuff Est., Μπαχραίν
Είναι η πρώτη μου φορά στην FOOD EXPO, αλλά μου αρέσει πολύ. Ψάχνω προϊόντα όπως ελαιόλαδο και ελιές και βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα. Αν μου δωθεί η ευκαιρία, θα ήθελα να έρθω και του χρόνου.
Michael Tao | Γενικός Διευθυντής / Easail International, Κίνα
H FOOD EXPO είναι μία μεγάλη έκθεση. Με εντυπωσίασε πραγματικά τόσο το μέγεθος όσο και τα εκθέματα. Θα ήθελα οπωσδήποτε να έρθω και του χρόνου.
Arimine Nosu | Πρόεδρος & Γεν. Διευθυντής Επιχειρήσεων / Volei Co. Ltd, Ιαπωνία
Φέτος, η έκθεση είναι πιο πολύ και πιο καλά οργανωμένη. Είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσουμε αρκετές συμφωνίες φέτος. Γιαούρτι, φέτα, ελαιόλαδο… Πιστεύω ότι η ινδική αγορά προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για τα ελληνικά προϊόντα. Θα έρθω οπωσδήποτε και του χρόνου.
Ashu Garg | Διευθύνων Εταίρος / Aamaya Impex, Ινδία
Έχω επισκεφθεί πολλές εκθέσεις τροφίμων αλλά είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και τη FOOD EXPO. Πιστεύω ότι αυτή η εκθεση είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία, κυρίως γιατί η Ελλάδα έχει πολλά προϊόντα που δεν είναι γνωστά στον κόσμο και η έκθεση αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να προωθηθούν. Θεωρώ ότι πρέπει να έρθουμε και του χρόνου -θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι να κλείσουμε ακόμη περισσότερες συμφωνίες.
Sudarshan Verma | Εμπορική Ανάπτυξη / Ethnic Food Products Solution Ltd., Ινδία
Η έκθεση είναι φανταστική! Του χρόνου σκοπεύω να έρθω με περισσότερα άτομα από την εταιρεία μου γιατί πιστεύω ότι τα ελληνικά προϊόντα παρουσιάζουν μεγάλες ευκαιρίες για εμάς.
Rajesh Chauhan | Διευθυντής Πωλήσεων / Schouten, Ινδία
Ήταν πολύ καλά οργανωμένη -ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Πιστεύουμε ότι πρέπει να μπει στο πρόγραμμά μας να ξαναέρθουμε. Βρήκαμε κάποιους πολύ ενδιαφέροντες εκθέτες που μπορούν να αποτελέσουν μέρος των concept που δημιουργούμε για την αγορά της Αυστραλίας.
Yoram Cohen | Διευθυντής / 3 Keys Food Group, Αυστραλία
Αυτή είναι η πρώτη μου φορά στην FOOD EXPO. Πηγαίνω σε πολλές εκθέσεις και μπορώ να σας πω ότι η συγκεκριμένη είναι πολύ καλά οργανωμένη. Βρήκα όλα τα προϊόντα που έψαχνα, μαρμελάδες κυρίως και ελαιόλαδο, και κάποια τα οποία με ξάφνιασαν ευχάριστα. Θα ήθελα να ξαναέρθω αλλά όχι δύο χρόνια συνεχόμενα -για εμένα είναι καλύτερο κάθε δύο χρόνια.
Tarcisio Vanacore | Πρόεδρος / GiGi Importing Ltd, Καναδάς
Ήταν μία πολύ καλή έκθεση, μου άρεσε και πιστεύω ότι ήταν πολύ ωφέλιμο που την επισκέφθηκα. Πιστεύω ότι θα είναι καλό να ξαναέρθω και την επόμενη φορά να είμαι πιο καλά προετοιμασμένη.
Milena Ivanova | Διευθύντρια Εμπορικής Ανάπτυξης / VDG Plc, Βουλγαρία
Πιστεύω ότι η FOOD EXPO αυτή τη φορά ήταν πιο μεγάλη και με περισσότερο κόσμο από την προηγούμενη επίσκεψή μου. Βρήκαμε όλα όσα ψάχναμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επίσκεψή μας αλλά και με τις συμφωνίες που κλείσαμε. Πιστεύω ότι πρέπει να ξαναέρθουμε αλλά σε δύο χρόνια -δεν έχει νόημα νωρίτερα.
Ignacio Opoczynski | Γενικός Διευθυντής / Vanacity SA, Ουρουγουάη
Είναι μια εξαιρετική έκθεση για να βρεις καινοτομίες και να δεις τι προϊόντα έχει να προσφέρει η Ελλάδα. Ακόμη δεν έχουμε κλείσει επίσημα συμφωνίες, αλλά έχουμε πολλά projects στα σκαριά και είμαι σίγουρη ότι σύμφωνα με αυτά που βρήκαμε στην έκθεση, θα προχωρήσουμε σύντομα σε συμφωνίες. Θέλουμε οπωσδήποτε να επιστρέψουμε και του χρόνου.
Natalie Valenzuela | Key Buyer / PriceSmart Inc., ΗΠΑ
Χάρη στην περσινή επιτυχία της έκθεσης, φέτος δοκιμάζουμε νέους τρόπους μεταφοράς κι εφοδιασμού έτσι ώστε να μπορέσουμε να αυξήσουμε τον όγκο προϊόντων που εξάγουμε από την Ελλάδα. Πιστεύω ότι του χρόνου θα έρθουμε με περισσότερους buyers σε περισσότερες κατηγορίες προϊόντων.
Melissa Twohey | Αντιπρόεδρος Πωλήσεων / PriceSmart Inc., ΗΠΑ
Είναι μία εξαιρετική έκθεση! H FOOD EXPO με ξάφνιασε πολύ θετικά. Πιστεύαμε ότι θα ήταν μια μικρή έκθεση, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ καλή.Πιστεύω ότι θα πρέπει να έρθουμε και του χρόνου και ίσως όχι μόνο ένας από την εταιρεία, αλλά περισσότεροι.
Limor Harniv | Projects Manager / Guild Enterprises, Ισραήλ
Είναι η πρώτη μου φορά εδώ. Μου άρεσε πάρα πολύ η FOOD EXPO και πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική έκθεση για να δει κανείς ελληνικά προϊόντα και να γνωρίσει τις ελληνικές γεύσεις. Βρήκα προϊόντα που έψαχνα -κυρίως κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα που είναι πολύ δημοφιλή στην Ιαπωνία- και βρήκα κάποιους νέους προμηθευτές.
Osamu Matsuda | Γενικός Διευθυντής / Kohyo Holland BV, Ιαπωνία
Πιστεύω ότι υπάρχει ένα αυξημένο ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα, ειδικά αυτά ανώτερης ποιότητας, στο κομμάτι του specialty food, όπως ελιές και ελαιόλαδα.
Christina Kalcevich | Ιδιοκτήτρια / Pasquale Brothers, Καναδάς
Αυτή η έκθεση ήταν μια πραγματική εμπειρία για εμένα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήταν τόσο καλή!
Jaswant Sarvaiya | CEO / Fine Food, Ινδία
Θεωρώ ότι η FOOD EXPO είναι μια εξαιρετική έκθεση με τοπικά προϊόντα από όλη την ελληνική περιφέρεια.
Xavier de Poulpiquet | Πρόεδρος / Ail! Ail! Ail!, Γαλλία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας