FoodExpo
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

Είπαν για την FOOD EXPO '22

Οι εξαιρετικές δηλώσεις για την FOOD EXPO 2022, αποδεικνύουν περίτρανα πως αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων & Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Δηλώσεις Ελλήνων Επισκεπτών

Στην FOOD EXPO διαπίστωσα ότι ο πρωτογενής τομέας της χώρας μας αποτελεί τον μοχλό εκείνο, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας. Είδα επιχειρήσεις με πολύ καλά ποιοτικά προϊόντα. Είδα μεταποιητικές επιχειρήσεις με δυναμισμό που έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αυξήσουν το εξαγωγικό προϊόν της χώρας και είμαι βέβαιος ότι το μέλλον είναι ακόμα πιο ελπιδοφόρο.
Γιώργος Γεωργαντάς / Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Eίμαστε πολύ χαρούμενοι που πραγματοποιούνται οι εκθέσεις FOOD EXPO και Oenotelia, δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα. Αναμένουμε μεγάλο αριθμό επισκεπτών και θα είναι μία κορυφαία συνάντηση για την ελληνική και παγκόμια f&b αγορά.
Dr. Roland Fleck / CEO NürnbergMesse Group
Η παρουσία μας στην έκθεση FOOD EXPO 2022 είναι η απόδειξη ότι στηρίζουμε ενέργειες όπως αυτή, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα της χώρας μας αλλά και στην αύξηση της εξαγωγικής τους δραστηριότητα.
Ανδρέας Πουλάς / Βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Είναι ιδιαίτερη χαρά μου που επισκέφτηκα την έκθεση FOOD EXPO, μία έκθεση που στηρίζει και προωθεί τους μικρούς και μεσαίους παραγωγούς τροφίμων και ποτών, οι οποίοι αποτελούν και την ραχοκοκολιά του αγροδιατροφικού τομέα στην χώρα μας.
Σταύρος Αραχωβίτης / Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

Δηλώσεις Ξένων Αγοραστών

Η Food Expo ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να δούμε τις δυνατότητες της Ελλάδας, όσον αφορά την ποιότητα, τα προϊόντα και την ποσότητα, και να βρούμε εταιρείες με υψηλή δυναμική.  Έχετε φανταστικά τρόφιμα, ειδικά ελιές και ελαιόλαδο, τα οποία δεν παράγουμε στη χώρα μου. Αυτή ήταν για μένα μια καλή ευκαιρία να βρώ νέα εξαιρετικά προϊόντα.
Pablo Alvarez / Πρόεδρος, Sylstore Company SA (Κόστα Ρίκα)
Η εντύπωσή μου από την έκθεση ήταν εξαιρετική, τα πάντα ήταν πολύ καλά οργανωμένα, και νιώθω πολύ ικανοποιημένος από τον αριθμό των εκθετών και των παραγωγών που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη διοργάνωση.
German Elwein / Εισαγωγέας Delicatessen, Schnitter & Co (Γερμανία)
Ο λόγος που ήρθα στην έκθεση ήταν να βρω εταιρείες με τις οποίες θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε, και βρήκα όντως πολλούς συνεργάτες στην Ελλάδα, κυρίως παραγωγούς ελαιολάδου και ροδάκινου σε κονσέρβα, και πολλούς άλλους. Νιώθω πραγματικά ότι ο στόχος που είχα θέσει, ερχόμενος εδώ, επετεύχθη.
Donggi Kim / Merchandising assistant, CJ Freshway (Νότια Κορέα)
Νομίζω ότι η έκθεση ήταν καλύτερη από την προηγούμενη φορά, βρήκα όλα τα προϊόντα που έψαχνα και πρέπει να πω ότι η ποιότητα ήταν υψηλή, οι τιμές ήταν επίσης πολύ καλές και το φαγητό ήταν πεντανόστιμο. Του χρόνου σκοπεύω να φέρω μαζί μου περισσότερους αγοραστές από το Ομάν στην Food Expo.
Al Tamimi Yaqoob / Γενικός Διευθυντής, Tamimi Markets (Ομάν)
Η εντύπωσή μου ήταν κάτι παραπάνω από θετική: το ξενοδοχείο, το λεωφορείο, τα logistics, η μεταφορά, όλα ήταν υπέροχα, νιώθουμε πολύ οικεία και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Περιμέναμε λιγότερους εκθέτες και μας εξέπληξε ευχάριστα που η έκθεση είχε τόσο κόσμο, με πολλές μικρές εταιρείες και μικρούς παραγωγούς - αυτό ακριβώς ψάχναμε.
Leonhard Geyer / Managing Director, Feinkost Käfer Gmbh (Γερμανία)
Στην Food Expo, υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης νέων αγορών, να βρει κανείς ανταγωνιστικές τιμές και να εισάγει ποιοτικά προϊόντα. Ήρθα να βρω διάφορα προϊόντα, όπως φρούτα, ελαιόλαδα, λαχανικά, και τα βρήκα. Η Food Expo είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δει κανείς τόσες πολλές διαφορετικές εταιρείες σε ένα μέρος.
Jorge España / Εμπορικός διευθυντής, Garesa S.A. (Γουατεμάλα)
Ο αριθμός και η ποιότητα των προϊόντων στο Food Expo ήταν εξαιρετικός. Νόμιζα ότι η έκθεση θα ήταν μικρότερη, αλλά είδα πολλές εταιρείες που έχουν πολλές δυνατότητες εντός και εκτός ευρωπαϊκής αγοράς. Είδα προϊόντα που δεν ήξερα καν από όλη την Ελλάδα. Θα συνιστούσα την Food Expo σε οποιονδήποτε, επειδή η οργάνωση ήταν από τις καλύτερες που έχω δει.
Gintare Didziokaite / Brand Manager, JSC Straikas (Λιθουανία)
Ήρθαμε στην Food Expo για να βρούμε κρασιά, αλλά όταν ήρθαμε, βρήκαμε και άλλα προϊόντα που δεν ψάχναμε, όπως το ελληνικό τσάι του βουνού, που ήταν έκπληξη, ένα προϊόν πραγματικά υψηλής ποιότητας. Συνολικά, πιστεύω ότι η επίσκεψή μας στην Food Expo ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία.
Patryk Tyszkowski / Brand Manager (Wine Category) - MV Poland SP. Z.O.O. (Πολωνία)
Ήρθαμε στην Food Expo για πρώτη φορά και έχουμε εντυπωσιαστεί. Έχουμε εμπειρία από εκθέσεις σε όλο τον κόσμο (Ιταλία, Αυστρία, Ισπανία κλπ), και μπορώ να πω ότι η Food Expo είναι άριστα οργανωμένη. Είχαμε συναντήσεις, κάναμε γευσιγνωσίες και προφανώς θα υπάρξουν συνεργασίες μεταξύ της εταιρείας μας και εταιρειών στην Ελλάδα.
Toni Bartulović / CEO, Centaurus DOO (Κροατία)
Η διοργάνωση της Food Expo ήταν εξαιρετική, και μας υποδέχτηκαν πολύ οι εταιρείες. Περιμέναμε ότι το Food Expo θα ήταν μικρότερο, αλλά δεν ήταν καθόλου, κάτι που ήταν μια πολύ ωραία έκπληξη. Υπήρχε ένας καλός αριθμός εκθετών, η ποσότητα των προϊόντων, η ποικιλία και η ποιότητα ήταν όλα υπέροχα, και είμαστε συνολικά πολύ ικανοποιημένοι.
Daniel Pintchovski / Εμπορικός διευθυντής, Gourmand Alimentos LTDA (Βραζιλία)
Ψάχναμε διαφορετικά προϊόντα για να εισάγουμε στην αγορά της Βραζιλίας και βρήκαμε πολλά που ήταν ακριβώς ό,τι ψάχναμε, από διάφορες μάρκες και προμηθευτές. Νιώθουμε ότι πετύχαμε τον στόχο μας, ερχόμενοι στην Food Expo και πιστεύουμε ότι το να έρθουμε εδώ ήταν μια καλή απόφαση.
Patricia Bratt / Διευθύντρια Μάρκετινγκ, Gourmand Alimentos LTDA (Βραζιλία)
Το ταξίδι από την Νότια Κορέα ήταν πάνω από 20 ώρες, αλλά όλα ήταν πολύ εντυπωσιακά εδώ, στην Food Expo. Παρά την πανδημία, νιώσαμε ασφαλείς με την διαμονή μας εδώ. Επιπλέον, εξεπλάγην που συμμετείχαν τόσο πολλοί Έλληνες παραγωγοί και διανομείς ως εκθέτες, πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Αν έχω την ευκαιρία να επισκεφτώ ξανά την Ελλάδα, ελπίζω να είναι εδώ, ξανά.
Choi Junho / Merchandising Manager, Cookat Inc (Νότια Κορέα)

Εγγραφείτε στο Newsletter μας