FoodExpo
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
  • Home
  • Highlights
  • Xιλιάδες επισκέπτες & σπουδαία deals «σφράγισαν» την FOOD EXPO 2023

Xιλιάδες επισκέπτες & σπουδαία deals «σφράγισαν» την FOOD EXPO 2023

Ένα ακόμα απόλυτα επιτυχημένο τριήμερο έφτασε στο τέλος του με την FOOD EXPO να αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι αποτελεί τον κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα τρόφιμα και ποτά στη Ν.Α Ευρώπη.

Μία ακόμα FOOD EXPO έφτασε στο τέλος της καταγράφοντας εντυπωσιακές σε ποσότητα αλλά και ποιότητα εμπορικές συμφωνίες, εκατοντάδες ικανοποιημένους εκθέτες και χιλιάδες ενθουσιασμένους επισκέπτες. Η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με το πέρας αυτής της διοργάνωσης διατηρεί το σκήπτρο της και βάζει ως μελλοντικό στόχο ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις.  Κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της συμμετοχής τους στη FOOD EXPO 2023, οι εκθέτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της φετινής διοργάνωσης και την ποιότητα του επισκεπτικού κοινού, ενώ ήδη πριν καλά καλά κλείσουν οι πύλες της 8ης  διοργάνωσής της, μέσα από τις δηλώσεις τους προανήγγειλαν τη συμμετοχή τους και στην ερχόμενη έκθεση, το 2024.

Παράλληλα, την απόλυτη ικανοποίησή τους για το εύρος και την ποιότητα των προϊόντων, το πρόγραμμα των special events και το επίπεδο της οργάνωσης εξέφρασε ένα υψηλότατο ποσοστό από τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες που πέρασαν τις πύλες της. Οι σημαντικές συνέργειες και επαφές τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο που για ακόμα μια χρονιά βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην έκθεση, μαρτυρούν την τεράστια δυναμική των ελληνικών τροφίμων και ποτών και τη σημαντική τους συμβολή στην οικονομία της χώρας μας.

Moνοπώλησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών τα special events

Εκατοντάδες επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας γέμισαν τους χώρους των παράλληλων εκδηλώσεων της FOOD EXPO, όπου παρακολούθησαν για τελευταία ημέρα τα ξεχωριστά special events από κορυφαίους experts του κλάδου.

Στο Workshops & Seminars, το ενδιαφέρον κέντρισαν οι ομιλίες της Ημερίδας που διοργάνωσε ο ΣΕΒΤ για τον νέο Κανονισμό για τις συσκευασίες και τα απορρίμματα συσκευασίας και τις προκλήσεις για τη Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών. Δείτε περισσότερα εδώ.

Στο Mediterranean Food Stage στο Hall 1 πραγματοποιήθηκαν live cooking shows από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Chef Μανώλη Ραϊνάκη, το επιμελητήριο Ηλείας και τον Chef Βασίλη Καρούμπα, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Chef Δημήτρη Καλιάκη και τα Live Cooking Shows από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων. Δείτε περισσότερα εδώ.

Η FOOD EXPO 2023, μετά από τρεις επιτυχημένες ημέρες αποτέλεσε και πάλι κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες του F&B κλάδου με τις κορυφαίες παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών και ανανεώνει το ραντεβού της για το 2024.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας