Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την ελληνική κουζίνα στην Εσθονία, καθώς και για ελληνικά προϊόντα όπως ελιές, ελαιόλαδο και κρασιά, με έκαναν να επισκεφτώ τη FOOD EXPO. Θαυμάζω τη διάθεση των Ελλήνων οινοποιών να εξερευνήσουν νέες ποικιλίες και στυλ, και να συνδυάσουν την παράδοση με την καινοτομία. Ως σομελιέ, ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για τα ελληνικά κρασιά, και σχεδιάζω να προσθέσω επιλογές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας στο μενού μου, καθώς εκτιμώ την ποικιλία και τις γεύσεις των ελληνικών κρασιών.