Το αύριο του F&B κλάδου πρωταγωνίστησε στις διαδικτυακές εκδηλώσεις της FOOD EXPO Digital, τα FOOD EXPO Debates.
Με επιτυχία στέφθηκαν τα “FOOD EXPO Debates”, τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών. Συγκεκριμένα περισσότερα από 5.000 άτομα παρακολούθησαν συνολικά και τις πέντε ημέρες τις διαδικτυακές ομιλίες αλλά και τις γαστρονομικές επιδείξεις των 4 Περιφερειών (Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία) και του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής μέσα από τα κανάλια της ψηφιακής έκθεσης αλλά και της FOOD EXPO.
Στο πλαίσιο των online workshops, καταξιωμένα στελέχη και διακεκριμένοι επαγγελματίες της αγοράς ανέλυσαν τα καίρια ζητήματα των επιχειρήσεων στη μετά covid εποχή. Το μέλλον του κλάδου των τροφίμων και ποτών, οι στρατηγικές, ευκαιρίες επενδύσεων, οι πιστοποιήσεις προϊόντων, οι νέες συνθήκες στο εξαγωγικό εμπόριο και τα δίκτυα διανομής, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο των συζητήσεων και των ομιλιών. Έλληνες και διεθνείς επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίκαιρες ομιλίες και να λάβουν απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Την παρουσίαση των FOOD EXPΟ Debates ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία ο έμπειρος δημοσιογράφος Νεκτάριος Νότης.
Τα “FOOD EXPO Debates”, την Πέμπτη 17/06/2021 φιλοξένησαν το 8ο Export Summit, μία πρωτοβουλία του Σύνδεσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) με κεντρικό θέμα «Awareness: A Key Factor to Success».
Tέλος, μέσα από τις γαστρονομικές επιδείξεις, προβλήθηκαν τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα και η υπεροχή τους. Οι έμπειροι chef, ανέδειξαν μοντέρνες τεχνικές και φρέσκιες ιδέες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρηματίες του κλάδου ώστε να κάνουν τη διαφορά στην επιχείρησή τους. Την επιμέλεια της παραγωγής ανέλαβε η εταιρεία Point Hub και ο διακεκριμένος πρεσβευτής της ελληνικής γαστρονομίας Μίλτος Καρούμπας.
Δείτε ξανά τις διαδικτυακές εκδηλώσεις “FOOD EXPO Debates” στο επίσημο κανάλι της έκθεσης FOOD EXPO στο Youtube: Food Expo Greece