FoodExpo
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

Workshops & Seminars

Εξαγωγικές δυνατότητες, τάσεις στην παραγωγή & marketing trends

Σημαντικές ομιλίες, ενδιαφέρουσες ημερίδες, παρουσίαση πετυχημένων case studies θα διαμορφώσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα στο Workshops & Seminars stage στο Hall 2 και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης.

Η 7η FOOD EXPO θα επιστρέψει με ένα ανανεωμένο και επίκαιρο πρόγραμμα στο stage των Workshops and Seminars. Κορυφαίοι ομιλητές, έμπειρα στελέχη σημαντικών επιχειρήσεων, εκπρόσωποι κλαδικών φορέων κ.α. θα δώσουν ραντεβού από 12 – 15 Ιούνιου 2021, στο Hall 2 τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου που θα επισκεφτούν την έκθεση όσο και με τους εκθέτες που επιθυμούν να ενημερωθούν έγκυρα για καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο των Τροφίμων και των Ποτών. Οι τελευταίες τάσεις και οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά την παραγωγή και συσκευασία των τροφίμων και ποτών, τα νέα πακέτα και οι ευκαιρίες για χρηματοδοτήσεις, οι εξαγωγικές δυνατότητες των ελληνικών τροφίμων και ποτών σε νέες αναπτυσσόμενες για αυτά αγορές, οι στρατηγικές προσέγγισης των καταναλωτών της νέας εποχής αλλά και όλα τα απαραίτητα marketing tools που χρειάζεται μία επιχείρηση του κλάδου για να αναπτυχθεί περαιτέρω, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν.

Σημαντικές ημερίδες και βραβεύσεις

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στη FOOD EXPO 2021 θα πραγματοποιηθούν πολύ σημαντικές ημερίδες από τους κορυφαίους φορείς του κλάδου όπως αυτή του ΣΕΒΕΚ αλλά και της ΠΕΤΕΤ επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά τον σημαντικό ρόλο της έκθεσης FOOD EXPO στην αγορά των Τροφίμων και των Ποτών. Επίσης, στο ειδικά διαμορφωμένο stage θα πραγματοποιηθεί και η εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του 6ου διαγωνισμού ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου «IOOC Κότινος» από την λέσχη ελαιολάδου “ΦΙΛΑΙΟΣ” και η demo day του διαγωνισμού καινοτομίας και επιχειρηματικότητας αποκλειστικά για τον ελαιοκομικό τομέα, Olive Challenge.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας