FoodExpo
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

Το Ελληνικό Πρωινό για δεύτερη χρονιά στη FOOD EXPO

Το «Ελληνικό Πρωινό», μία πρωτοβουλία του ΞΕΕ που έχει ως στόχο να αναδείξει την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά θα φιλοξενηθεί για 2η φορά στην έκθεση FOOD EXPO.

Το «Ελληνικό Πρωινό», μία από τις πιο σημαντικές δράσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας όσον αφορά στην ανάδειξη της γαστρονομικής μας κληρονομιάς, αλλά και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος γενικότερα, θα φιλοξενηθεί για δεύτερη φορά στην έκθεση FOOD EXPO, που θα πραγματοποιηθεί 12-15 Ιουνίου 2021.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού να γευτούν γνήσια ελληνικά προϊόντα και να ταξιδέψουν τις αισθήσεις τους μέσα από μια μεγάλη συμμετοχή παραγωγών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ το γαστρονομικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα live cooking actions από τον consultant chef, κ. Στράτο Ιωσηφέλλη.
Ο chef Στράτος Ιωσηφέλλης με εμπειρία χρονών στην μεσογειακή κουζίνα, καθώς και στην διδασκαλία ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής έχει εντρυφήσει στις sugar και gluten free παρασκευές ως εισηγητής σε εξειδικευμένα σεμινάρια, καθώς και στην επιλογή ποιοτικών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς, απογειώνοντας το Ελληνικό Πρωινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας