FoodExpo
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

Αρχεία: Events

  • by melina georgoussi
  • 8 Μαρτίου, 2019
  • 0 Comments

Workshops & Seminars Stage

Η υψηλή ποιότητα των ελληνικών προϊόντων, η ενδυνάμωση των εμπορικών σχέσεων με αγορές του εξωτερικού αλλά και οι εξαγωγικές τους δυνατότητες και προοπτικές…

Continue Reading
  • by kkokkinou
  • 27 Φεβρουαρίου, 2019
  • 0 Comments

Ημερίδα Ελληνικής Γαστρονομίας

Επαγγελματίες chef και άνθρωποι της γαστρονομίας που αποτελούν μέλη της ομάδας Brigade, πραγματοποίησαν σήμερα στο Food Stage του Hall 2 την Ημερίδα Ελληνικής Γαστρονομίας.

Continue Reading
  • by melina georgoussi
  • 27 Φεβρουαρίου, 2019
  • 0 Comments

Ημερίδα ΠΕΤΕΤ & ΣΥΒΙΠΥΣ

Οι νέες τάσεις και οι νομοθετικές απαιτήσεις στην ασφάλεια και την συσκευασία των τροφίμων ήταν τα κύρια θέματα της ημερίδας που διοργάνωσε η ΠΕΤΕΤ και ο ΣΥΒΙΠΥΣ, στην αίθουσα των παράλληλων εκδηλώσεων στο Hall 2.

Continue Reading
  • by melina georgoussi
  • 27 Φεβρουαρίου, 2019
  • 0 Comments

Food Export Summit

Τις καλύτερες κριτικές απέσπασε το FOOD EXPORT SUMMIT το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στην αγορά της Ιαπωνίας και στις εξαγωγικές προοπτικές των ελληνικών τροφίμων και ποτών σε αυτήν.

Continue Reading
  • by melina georgoussi
  • 27 Φεβρουαρίου, 2019
  • 0 Comments

FOOD EXPO Restaurant Awards

Οι πρεσβευτές της Ελληνικής Γαστρονομίας στο εξωτερικό έδωσαν ένα μεγάλο, ηχηρό παρών στην έκθεση Food Expo 2019 και τιμήθηκαν για την συμβολή τους στη διάδοση των ελληνικών τροφίμων και ποτών.

Continue Reading
  • by kkokkinou
  • 30 Ιανουαρίου, 2019
  • 0 Comments

Ημερίδα ΣΕΒΤ

Τα κύρια ζητήματα που απασχολούν τη Βιομηχανία Τροφίμων σε σχέση με το περιβάλλον και τη διατροφή τέθηκαν στην ημερίδα που πραγματοποίησε ο ΣΕΒΤ αίθουσα C2, στο Lobby 2 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan expo, στις 17 Μαρτίου.

Continue Reading
  • by melina georgoussi
  • 10 Ιανουαρίου, 2019
  • 0 Comments

Βραβεία Κότινος

H έκθεση FOOD EXPO στηρίζει για ακόμα μία χρονιά τον Διαγωνισμό Ποιότητας για τα επώνυμα τυποποιημένα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα “ΚΟΤΙΝΟΣ”.

Continue Reading
  • by New Website
  • 21 Αυγούστου, 2018
  • 0 Comments

Olive Challenge

Ολοκληρώθηκε κι επίσημα ο πρώτος διαγωνισμός «OLIVE CHALLENGE: Επενδύοντας στην Καινοτομία» με καινοτόμες λύσεις για τον ελαιοκομικό τομέα, τον οποίο διοργανώνει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ, με τις ομάδες που συμμετείχαν στην Επώαση να περιγράφουν όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της.

Continue Reading
  • by New Website
  • 21 Αυγούστου, 2018
  • 0 Comments

Mediterranean Gastronomy Forum

Η μοναδική γαστρονομική και διατροφική αξία των τοπικών προϊόντων από 12 περιφέρειες της Ελλάδας, η τέχνη της μαγειρικής του Λιβάνου, η συγγένεια των κουζινών των χωρών της Μεσογείου όπως της Τουρκίας, του Μαρόκου, της Τυνησίας, της Κύπρου…

Continue Reading

Εγγραφείτε στο Newsletter μας