FoodExpo
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

Αρχεία: Events

  • by melina georgoussi
  • 15 Ιανουαρίου, 2020
  • 0 Comments

Mediterranean Gastronomy Forum

Η γαστρονομική υπεροχή και ποιότητα των προϊόντων της Ελλάδας αλλά και άλλων μεσογειακών χωρών θα προβληθούν μέσα από μοναδικά πιάτα που δημιουργούν καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι chefs.

Continue Reading
  • by kkokkinou
  • 13 Δεκεμβρίου, 2019
  • 0 Comments

Ο κόσμος του κρασιού στα Oenotelia seminars

Η OENOTELIA 2021 θα μας ταξιδεύει στον υπέροχο κόσμο του κρασιού μέσα από στοχευμένες εισηγήσεις από expert του κλάδου αλλά και ενδιαφέρουσες γευστικές δοκιμές.

Continue Reading
  • by kkokkinou
  • 17 Μαρτίου, 2019
  • 0 Comments

Hμερίδα ΣΕΒΕΚ

Παρουσία πολλών και σημαντικών εκπροσώπων της εγχώριας Βιομηχανίας Κρέατος και Κρεατοσκευασμάτων ολοκληρώθηκε η ημερίδα του ΣΕΒΕΚ για τα «Επώνυμα προϊόντα κρέατος».

Continue Reading
  • by kkokkinou
  • 8 Μαρτίου, 2019
  • 0 Comments

Σεμινάρια Oenotelia

Ενημερωτικά σεμινάρια οινογνωσίας, γευστικές δοκιμές αλλά και οινικά «ταξίδια» σε ελληνικούς αμπελώνες «πρωταγωνίστησαν» στο ενδιαφέρον πρόγραμμα των Oenotelia Seminars.

Continue Reading
  • by kkokkinou
  • 8 Μαρτίου, 2019
  • 0 Comments

Eλληνικό Πρωινό

Το «Ελληνικό Πρωινό», μία από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες όσον αφορά στην ανάδειξη της γαστρονομικής μας κληρονομιάς, αλλά και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος γενικότερα, φιλοξενήθηκε για πρώτη χρονιά στην έκθεση Food Expo 16-18 Μαρτίου 2019 στο Hall 2, Stand C27 – D34 του Metropolitan Expo.

Continue Reading
  • by melina georgoussi
  • 8 Μαρτίου, 2019
  • 0 Comments

Workshops & Seminars Stage

Η υψηλή ποιότητα των ελληνικών προϊόντων, η ενδυνάμωση των εμπορικών σχέσεων με αγορές του εξωτερικού αλλά και οι εξαγωγικές τους δυνατότητες και προοπτικές…

Continue Reading
  • by kkokkinou
  • 27 Φεβρουαρίου, 2019
  • 0 Comments

Ημερίδα Ελληνικής Γαστρονομίας

Επαγγελματίες chef και άνθρωποι της γαστρονομίας που αποτελούν μέλη της ομάδας Brigade, πραγματοποίησαν σήμερα στο Food Stage του Hall 2 την Ημερίδα Ελληνικής Γαστρονομίας.

Continue Reading
  • by melina georgoussi
  • 27 Φεβρουαρίου, 2019
  • 0 Comments

Ημερίδα ΠΕΤΕΤ & ΣΥΒΙΠΥΣ

Οι νέες τάσεις και οι νομοθετικές απαιτήσεις στην ασφάλεια και την συσκευασία των τροφίμων ήταν τα κύρια θέματα της ημερίδας που διοργάνωσε η ΠΕΤΕΤ και ο ΣΥΒΙΠΥΣ, στην αίθουσα των παράλληλων εκδηλώσεων στο Hall 2.

Continue Reading
  • by melina georgoussi
  • 27 Φεβρουαρίου, 2019
  • 0 Comments

Food Export Summit

Τις καλύτερες κριτικές απέσπασε το FOOD EXPORT SUMMIT το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στην αγορά της Ιαπωνίας και στις εξαγωγικές προοπτικές των ελληνικών τροφίμων και ποτών σε αυτήν.

Continue Reading

Εγγραφείτε στο Newsletter μας